20.05.2024

Тодор Тагарев

 

Пишман министърът на отбраната отново прояви скудоумието си по повод УКРАИНСКИЯТ ДРОН, носещ БОМБА, намерен край Тюленово. Тресейки се от ужас да не накърни интересите на американските любимци от Украйна, Магарев заяви, че „дронът бил свързан с войната на Русия срещу Украйна!“. Магарев, ти си тъпо магаре!!! Ама много тъпо!

Дронът Е УКРАИНСКИ! Паднал на българското Черноморие. Ако беше руски, не дай Боже, Магарев вече щеше да е обвинил лично Путин в нападение срещу България, щеше да е призовал НАТО да ни защити и щеше да връчи протестна нота още при отваряне на Руското посолство сутринта. Ама за него мъка, не е руски. Ама бил свързан с войната на Русия срещу Украйна. Ай стига бе, магаре такова! То бива, бива простотия, ама бивол за мезе не бива.

Факт е, че Украйна не само губи войната, но и прецизността им е чужда. То не бяха мини, самолети, ракети. Сега и дронове. Не чух Олесята Чук-Чук да се извини и да вземе отношение. Освен да плюе Русия и да свири на САЩ, друго от нея няма и какво да се очаква. Но поне от кумова срама, както се казва, да смънка едно „Ма, извинете, повече няма да правим така!“.

Спомням си случая с една паднала американска ракета в България, докато бомбардираха Югославия. Накрая ние се извинихме на американците, че нагло българска къща е попаднала под американската ракета. И обещахме повече да не им се пречкаме така. То бива гнусно подмазвачество и ибрикчийство, ама ние бихме засрамили и професионален ибрикчия от турска баня.

Та, Магарев да вземе да се извини на нас, че ни смята за пълни идиоти. Да не съди по тези около себе си, ние не сме такива. И пак да попитам – това магаре кога ще го разкарат от Министерски съвет?! С ритници!

Елена Гунчева-Гривова