16.09.2024

Поднасят ли ни френско сирене, през дупката на гилотината?

Опасна пропаганда, недискретна и естетически неправдоподобна

Настават времена, в които хомо еничарите започват да излизат на мода. Сами ще се предлагат дори, защото от спортно до културно ниво, това плъзва като зараза, а незнайно защо, всеки иска да е не мехлема, а раната в това начинание. Много зловещо, дискриминиращо възприетото за нормално, за липсата на спор два или двеста и два пола има, разклащащо темелите на вече утвърдени ценности, подложени на пълен разпад.

Не може да се отмине комсомолската пропаганда при откриването на олимпийските игри, чиято настоятелна естетическа храчка в лицето на света беше безпрекословна. Нищо, че са се извинили… В едно истинско и любящо семейство, съставено от мъж и жена, това трябва да бъде посочено като безобразие. Най-вече за неприличния лиезон, направен с тайната вечеря и компроментирал вярванията на толкова много хора. Това е обида с чувствата на човеци, създадени от Божията любов, по Божий образ и подобие, поверили се на своята вяра, отдали й се.

Аз лично се чувствам засегнат от цялата гейска пропаганда, представена според вкусовете ми, направо безобразно. Има ли щастливи хора от този спектакъл, търсещ да внуши на света някаква нова идеология… има ли запазени добри души, които да осъдят това упорство, чиято еманация дойде именно с това откриване? Къде са религиозните представители, къде са ветераните от онези олимпийски игри, които свързваме с мъжественост и безусловна полова отчетливост, с полезните резултати за възмъжаване на подрастващите и тяхната дисциплинираност. Не стига, че ни отнеха казармата, но искат да ни представят света, като една разюздана арена на поквара. Не, не съм съгласен и не съм доволен от това. Тук прекалиха. Тук се вкараха в пързалка, от която ще паднат с натъртени задници.

Колко още трябва да понесе Вселената, за да не ни засипе с гнева си… Посланието ми е към майките, към тези които раждат новите деца на света – майки, не пускайте децата си при тях. Не допускайте децата си при тях. Бъдете естественият им коректив, говорете им, забранете им да гледат подобни картини. Някой е изпуснал духа от бутилката и той търси да събере урожая за собствените си порочни цели. Не оставяйте децата си без надзор и не мислете, че тази пропаганда ще се състои без вашето съгласие.

За жалост не е мода, а е тенденция, опасна и страшна тенденция, защото търси да заличи сигурните граници между половете и да насъска хората един срещу други. Не допускайте, че тази пропаганда е невинна. Тя е опасна, защото е недискретна и естетически неправдоподобна. Смятам, че който иска да прилича на показаното има нужда от добър лекар.

Готвят ви капан, а сиренцето изглежда доста щедро и миризливо. Френско сирене, без бяло вино обаче.

Автор: Лорд Евгени Минчев

trud.bg