16.09.2024

Малко информация за механизмите в поведението на българските либерали в светлината на случилото се след пошлия и мерзък спектакъл по откриването на игрите в Париж.

След като мрежите закипяха от възмущение, нашият антиГаня демократ – неокъпан, миришещ на миндянска пърцуца, псевдо изкуствоведки, културтрегери и всякакви интелектуални недорасляци започнаха да мятат опорката, че това не било скеч по стенописа на Леонардо, а по картината на някакъв холандски художник. И тъкмо ни заклеймиха колко сме прости ние, диванните, дето обичаме България и нищо не отбираме от високо изкуство, хоп, франсетата се извиниха на света за “скеча с Тайната вечеря” и свалиха записа от ютуб.

Е, немили наши умнокрасиви жълтопаветници, що тичате пред вятъра.

Отговорът е прост – защото сте тежко комплексирани от ограничения си интелект – рационален, емоционален и социален. Ето едно обяснение за вашето тъпо поведение.

Според третия закон на движението на Нютон всяко действие има равна и противоположна реакция. Този закон е полезен за разбирането на поведението на хората, които се чувстват непълноценни. Тъй като чувството на малоценност кара хората да мислят, че са по-малко достойни от другите, те трябва да направят „противоположно действие“, за да се чувстват отново достойни. Най-често срещаният начин да се направи това е да действат сякаш са по-добри, по-висши (комплекс на превъзходството) пред другите и да ги поставят по-долу. Техният ум мисли, че ако изглеждат по-висши, никой никога няма да си помисли, че са несигурни.

По същия начин, човек, който се чувства неуверен, може да се стреми към превъзходство, устремявайки се към успех, богатство, власт, статус и т.н. , само за да прикрие своята несигурност от другите, защото несъзнателно мисли, че ако е постигнал тези неща, никой никога няма да си помисли, че е малоценен, поставяйки под въпрос неговата стойност.

Ей това сте вие – комплексари.

И за пореден път станахте смешни в слугинските си напъни да се харесате.

Напънала се планината и родила мишка.

Напънали се българските либерали и какво родили се сетете сами🤣😜

Цветеслава Гълъбова