19.05.2024

Единствено ментално увредените индивиди от населението на колективния Запад и местната колония на САЩ се заблуждават, че се спазват някакви международни закони, че има демокрация и зачитане на суверенитета на независимите държави. Няма таквоз нещо, да ви кажа! Винаги в историята правото е било на силните. През последния половин век заради различни революционни идеи и най-вече наличието на социалистически държави принудиха англоционисткия свят да сложи маската на добър демократ, радетел за свобода и демокрация на народите по света. Признавам, че социалистите направиха много грешки – мислехме, че когато ни учеха, че САЩ и запада са империя на злото, преувеличават. Всъщност те смекчаваха истината. Гнилият капитализъм миришеше на мърша, а американците се оказаха много по-вредни и зли, отколкото предполагахме.

За да се преборят със СССР, САЩ и Запада сложиха маската на човешкото, започнаха да зачитат правата на работниците, да говорят за демокрация и свобода. След 90-те години я смъкнаха и отдолу се показа лицето на сатаната. Всъщност истинското им лице.

Помните ли тортата с вид на избухнала атомна бомба и конкурса за красота „Мис ядрена бомба“? Смятате ли, че това нормални хора могат да го направят? Да празнуват избиването на стотици хиляди мирни жени, деца, старци, цивилни? Помните ли Афганистан? Помните ли Ирак? Помните ли Либия? Помните ли как без съд и присъда Кадафи и Хюсеин бяха зверски убити? Помните ли как американците се опитаха да сменят властта във Венецуела и си тръгнаха с подвити опашки? Помните ли как фалшифицираха резултатите от собствените си избори, за да не допуснат нормален човек до властта и тя да остане изцяло на сатанистите?

Защо си правите илюзии какви са европейците? Цялата им история е кръв, страдание, изтезания, завладяване на чужди народи и поробването им! Това са колониални държави. Изградени върху чужди, ограбени ресурси и кръвта и живота на чужди народи.

Сега ЕС, за който ви натрапват, че е един демократичен и хубав съюз, щял да налага санкции на Нигер, защото Нигер повече не иска да допуска французите да ограбват народа му. Войните никога не са за демокрация! Войните винаги са за интереси! Франция има интерес да продължава да ограбва и подтиска Нигер и е готова на всичко, за да има достъп до евтин уран. И е готова да завлече ЕС в това. Само, че и ние сме в ЕС, за голямо съжаление. Помните ли кои ни набутаха там – хазартнозависимия Симеончо с чужда кръв, Куневица, която всички знаем, че не е българка, Соломон Паси, Станишев /и той като Куневица/. Не българи!

Западът вече си свали маската. И води война. Война срещу хората и всичко нормално и човешко. И днес трябва да избираме страна – на доброто или на злото. Ако сме безучастни, значи подкрепяме злото. Мислете и избирайте какъв свят ще оставим на децата си!

Аз подкрепям Нигер! Не подкрепям неоколониалната политика на Франция и гнусната позиция на ЕС!

Хора, бдете!

Елена Гунчева-Гривова