11.05.2024

Анастасия Гешева

Може да има и такива, които не са знаели, че българските медии и определени хора са хранени от САЩ за антируска нагласа на обществото. Повечето като мен знаят отдавна това, но сега имаме и конкретна сума и можем малко по-точно да говорим.

Мисля, че след като стана кристално ясно за не знам кой пореден път, че българските медии и общественици са издържани от американското правителство и американски правителствени фондове, за да поддържат у нас антикомунизма, антирусизма и антиславизма, моментално пресичам всеки, който има мнение за нещата, за света, в който живеем и това мнение се иформира от казионни медии, писатели (като Теодора Димова и Георги Господинов), певци, „историци“, университети и прочие културни и обществени институции за положението на България, света и Русия.

Просто няма никакъв смисъл да се говори и обсъжда с такива хора процесите в живота. Излишно е, все едно говориш със стената.

Сърдене, не сърдене, това е положението, масовото съзнание в българското общество се манипулира от САЩ и това е доказано. Цялата обществена постройка у нас в последните 40 години е изградена от САЩ чрез хора и фондации.

Обективност 0, познание 0, критично мислене 0.

Това е диагнозата на всеки, който се информира по този начин или живее с тези нагласи. Жълтопаветниците и психодесните просто са тотално дезинформирани и неинформирани, като те самите агресивно дезинформират и изкривяват всичко, от историята до ежедневното пиене на кафе. Казвам това на всички лични приятели, които се обърнаха срещу мен, защото това, което слушат по телевизорите, не съвпада с моята позиция.

Ето, да се види откъде идва разминаването.

Американската намеса в информационното пространство на България ще остане в историята ни като диктатурата, по-страшна от комунистическата.

В същото време стана ясно, че имаме пореден показател, по който България е на първо място в ЕС. Нали искаме да сме отпред и отгоре, ето, ние сме отпред и отгоре!

България е на първо място в ЕС по процент хора, които НЕ ВЯРВАТ НА ИНФОРМАЦИЯТА НА ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ.

58% у нас не вярват на медиите.

Това е провал на американската пропаганда! Много сериозен провал, който те трудно понасят. Най-доверчиви към медиите са Германия и Скандинавието, Дания разбира се.

Ми то си личи.

Анастасия Гешева