17.05.2024

Медицинският фашизъм няма да се спре само с насилственото „ваксиниране“ и принудително „лечение“.

Включиха се „социалните“, както и НПО-тата, които иззеха държавните функции и също действат като инструмент за репресии или забогатяване.

Сега на ред са „диетолозите“.

След като ни пробутаха храна от бобулечки, идва най-новата перверзия, маскирана под научно звучащото съкращение ФМТ – Fecal microbiota transplantation (FMT) или Фекална Микробиотична Трансплантация. С други думи – извращението да си ядем лайната!

– Проблем с язвата?

– Моля, най-модерното лечение – капсула с лайно от здрав човек, защото ще си привнесете нужните бактерии!

– Проблеми със запек/диария, газове, подуване, колит…?

– Яжте „здрави“ лайна!

Да не си мислите, че вълшебното лекарство се произвежда в някакви ултра авангардни лаборатории? Нееее! Нахилени тийнейджъри в кухнята на майка си, екипирани с гумени престилки и ръкавици, пресипват от тава с екстременти в малки капсули и с грейнали лица рецитират, „това е любов! Това е доверие! Това е истинска любов!“.

Една споделя после, че след като почнала лечение с капсули от брат си, й се появили пъпки, защото братчето страдало от акне. А, след като превключила на капсули от един приятел, започнала да се депресира, защото той се лекувал от депресия…. Ти да видиш!

Лайната не само довнасяли нужната микробиология, но и хормони, че и психични състояния. И всичко това поднесено от медицински светила, гръмки авторитети, и купища „научни“ доказателства.

Сатанизъм в действие!

Чети етикета!

Ако видиш FMT, вече знаеш какво е, защото дилърите, пардон – докторите, ще се включат и те!

Mariela Nordell