08.09.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Минавам само да изразя притеснението си, че е много възможно лидерът на Възраждане да има напредваща и влошаваща се деменция. Още когато напуснах, той заяви, че никога не съм била член на партията. С членската си карта доказах, че той ЛЪЖЕ. Тези дни ми попада негово интервю, където измамникът заявява, че ме били изключили. Вероятно или някаква тежка диагноза, или патологичните лъжи не могат да го пуснат. Да напомня, че аз си тръгнах от тях, като ясно посочих 11 причини за това. Да напомня и, че ОС дори не се е произнесъл по искането ми да прекратя членството си в партията, ама то в тая партия Конституцията не спазват, та един устав ли.

На въпрос на журналисти, Костадинов заяви, че никога не съм била емблематична част от Възраждане, макар че на президентските избори и парламентарните вървеше напред с моето име, името на Пасков и Ченалова. И ме молеше да му споделям глупостите на профила си.

Лъжите на Костадинов минават всякакви граници. Или пък диагнозата му. Да му припомня ли колко беше изненедан, че все пак събрах кураж да му тегля майната пред всички? Да му припомня ли, как Тъпата Йовка обясняваше на журналисти, че не съм напуснала, а хакер ми бил превзел профила и пишел от мое име? Да му припомня ли, че аз публично напуснах парламентарната група и партията? Или Алцхаймерът и егото му му казват други неща?

Май лидерът на Възраждане живее в някакъв свой свят, в който няма връзка с планетата- майка! Бих му препоръчала навреме да вземе мерки, защото пътищата са ясни – или към съответното здравно заведение, или към затвора.

Елена Гунчева-Гривова