28.04.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Миндилът от Миндя ни бил платил пътищата, значи! Тъкмо си мисля, че няма накъде по-дълбоко дъно, и човечето изпълзява като лигав охлюв, наперил влажни рога и ни уведомява за мисловните си напъни и изхождания.

Интересното в случая е, че той си мисли, че бил платил пътищата в България. Хайде, бе! ВЕрно?!? Повечето пътища в България са на повече от 34 години със сигурност. Ако трябва миндилът да се придвижва само по тези, построени с европейски средства, май само в Миндя ще си стои.

Другото интересно разсъждение е, че всеки с Майбах, е хайдук. Не знам, не знам. Аз познавам само един човек с Майбах, ама ако му скръцне със зъби на миндила, онзи ще натори пътищата, които толкова са му мили. По твърдението на миндила, май по-добре ДАНС и ГДБОП направо да правят списък със собствениците на Майбах и да ги вкарват в затвора като доказани хайдуци.

Държавата обаче, не е на миндила, колкото и да му се иска. В България живеят милиони хора, които не споделят въжделенията на миндила и напъните му да се докаже пред господарите си. Разбирам, че отвращението на миндила от българите е голямо, но пък и никой не го е вързал за рогата тук. Да ходи по големия свят и да обяснява какви селяни сме тук и разни с Майбах не му дават да мине по собствените му пътища, които той е платил!!!

Разбираме и това, че е учуден защо плаща данъци в тази държава. Явно смята, че след като държавата е негова, никой няма правото да му разваля рахата и да му пречи да си пътува по собствените му пътища, които собственоръчно е платил.

И всичкото това преподава и на млади хора, пред които е бъдещето. Ако тоя ми беше преподавател, щях да си изям дипломата!

Елена Гунчева-Гривова