26.04.2024

Както винаги, отново съм блокирана на профилите си. Тази страница пък е ограничена. ФБ отдавна не е мрежа за споделяне на мисли и позиции, а внимателно насочвана психическа манипулация с определена цел.

Разбирам, че съм неудобна на много от тези, които контролират мрежата. Опитват се да ограничат по всякакъв начин свободата на словото. Много от хората, които изразяват собствени позиции, са блокирани, а някои дори с изтрити акаунти. Анастасия Гешева е с изтрит акаунт и повече не я намираме във фейсбук, като са изтрити всички нейни уникални и смислени публикации. Стадото трябва да блее и да се занимава само с кученца, котенца, рецепти и клюки. Мисленето е забранено! Мислите срещу тези, които ни унищожават, са забранени. Собственото мнение е забранено! Разумът е забранен!

Е, аз ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще! Забраниха на доста сайтове да ме публикуват. Други ги купиха и изтриха моите публикации там. Значи се страхуват. Да продължават да се страхуват. Защото всяко начало е Словото!

Елена Гунчева-Гривова