17.06.2024

Недялко Недялков

Путин предложи примирие по линията на сегашния фронт, а Зеленски поиска официално НАТО да влезе във войната срещу Русия.

Какъв е проблемът, пита кокаиновият клоун и прислужник на Байдън.

Всъщност Зеленски (чийто мандат като легитимен президент изтече) си призна, че целта на неговия режим е разпалването на Трета световна война и това „не е проблем“ за болните им мозъци. Но лунатизмът на соросоидните марионетки не е просто болестна характеропатия – той е добре изчислен в контекста на задаващия се президентски вот за Белия дом и евентуалната победа на Тръмп.

По същото време, днес, в София се открива асамблея на НАТО.

В Националния дворец на културата, вместо Панаир на книгата и тържества за 24 май, дефилират военни делегации.

Нямам съмнение, че наведена България ще е първата, която би се включила в коалиция на желаещите самоубийци.

Борисов, Пеевски, киретата, тагаревци и вся остальная, разбира се, няма да идат да се бият лично, нито ще пратят децата си. Техните деца, жени и любовници са в чужбина и се къпят в лукс със заграбените от народа пари.

Ще „подложат“ нас, нашите семейства, нашите градове – като потенциална мишена на отговора от Кремъл.

От платформа за въоръжаване и логистика, да се превърнем в активна фронтова държава – това ни готвят от ден 1 на сглобката.

Мислете му дали ще кредитирате с гласа си сглобка 2.0 на 9 юни. От деветоюнци не чакайте мир! Изборът този път не е партиен и политически, а екзистенциален – между живота и смъртта.

Очаквам от всяка партия да изрече високо и ясно би ли съдействала/работила за ЕФЕКТИВНО УЧАСТИЕ на български войници във военни действия в Украйна. Това ще е единственият нормален критерий за кого да пусна гласа си.

Недялко Недялков