18.05.2024

Докато разбераем за обещаващата политическата кариера на Камджалов и тя май е залезнала, щом господата гастролират сами по света и у нас.

Само слепците не виждат очевидното.

Статуквото в лицето на ГЕРБ и ДПС пуснаха по пързалката случайно попадналите в политичесото пространство харвардци от ПП, които успяха да подлъжат доста хора и злоупотребиха с държавата и народа по особено безобразен начин.

Чухте записите, видяхте схемите и злоупотребите им – няма да изписвам всичко, което извършиха в последните две години – има прокуратура да си ги привлича като обвиняеми.

Статуквото в лицето на ГЕРБ и ДПС – употребиха ППДБ да им прокарат промяна на Конституцията с която на практика ще управляват докато се уморят или докато умрат от старост. Изпраха любителя на магнолии и съпредцедателя на втората формация и двамата вече може да си дерибействат съвсем на воля – до колкото им позволят от Козяк разбира се.

По същество … новият политически проект, който видно е приключил с „Мисия Лондон“ е създаден с цел да се намали броят на гласувалите за политическата партия, която на предходни избори обра вота на левицата и родолюбивите българи и има шанс да стане втора сила на изборите през юни, НОО… това не е в интерес на момчетата, които минаха през искрящо бяло пране. На господата им трябва малка партия, даже няколко малки партии, които може да ги подкрепят заедно и поотделно, когато и както им е удобно без да е очевидно за избирателите им, че са патерици на ГЕРБ и ДПС.

Мисля, че е крайно време този сън с широко затворени очи да свърши.

Лилия Божкова