28.03.2024

Какво мисля ли, /не/драги ми фб?

Мисля, че светът наистина е полудял. Ще ядем насекоми по препоръка и настояване на изтънчените европейци, които доскоро не ни даваха да се гордеем с шкембе чорбата си, щото била от карантия. Джонсън го било страх, че Путин ще го убива с ракета. Преди два месеца в Германия разкриха заговор за държавен преврат от превратаджии на годините на баща ми /86 скоро – да ми е жив и здрав/. Нашият инфантиняга, който люби даването на интервюта пред европски медии, направил РЕЛАЦИЯ между корупцията и руското влияние у нас. Не знаех, че бг корумпетата клякат срещу някакви си скапани 4 хилки, които за едно истинско корумпе не стигат само за закуската с омари и шампанско с ядивно злато.

Някакви си наши бивши пък вече не ги охранява НСО, а само ползват колите – ми те горките пари за такси и бензин си нямат, нека ползват колите. Е, било за наша сметка, хайде сега да не издребняваме, че тези хорица все пак са дали от себе си „на ползу роду“. Ползата ще я видим някога, „ама друг път“. Едни други смешковци /смешник е професия, при това достойна и уважавана/ се били договорили, били мандат получили от партиите си /по един файтон хора/ заедно да се подредят в челните места на листите. Сега ще стане една кавга и договарянето ще „иде у ряката“. Аз не знам що не се договорят директно с банкя и без това са от един дол и да се свършва тая мъка с ходене на избори през 2-3 месеца. За останалите смешковци от лЕво и възродили се хич не ми се отваря дума.

Сигурно пропуснах много неща, но и само тези ми дават основание да кажа, че светът е полудял. Ама пък професия съм си избрала

За опиянчването /в прекия смисъл на думата/ и надрусването /също в прекия смисъл/ на българите друг път ще говоря. Там ситуацията е вече епидемична. За това съм сериозна.

Цветеслава Гълъбова