01.05.2024

Може да бъде изображение с 3 души, читалня и текстово съобщение

Евроатлантическият верен лакей на Козяк заяви, че неговото назначение щяло да бъде тест за геополитическата и външнополитическата ориентация на Президента Радев. И започнах да се чудя откак дойде демокрацията с прайдовете и ЛГБТплюс движенията, как ориентацията започна да има ключово значение в политиката.

Всъщност, Митов, достойната ориентация е ИЗПРАВЕНАТА. А не надупената към колективния запад, към САЩ, към Израел, към Турция или друга държава. Но явно човечецът това не го разбира и не иска да го разбира.

Защо България трябва да се ориентира? Нима България няма СВОИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ? Нима България няма свои позиции, а трябва да чака от НАТО, ЕС и САЩ да ни кажат какви трябва да ни бъдат позициите?

Ибрикчийството на някои минава границите на погнусата и отвращението и предизвиква неистов гняв от подобни срамни същества. Ориентация им дай на тях! Само се чудя на търпението на народа ни, че не ги е ориентирал зорноволно към ЦСЗ!

От друга страна, ние към които сме се присъединили, нищо не е останало от тях, така че може и да е за добро. Развръзката и без това на всички ни е ясна!

Впрочем, Митов, какво стана с контранаступа на шута Зеленски? Какво стана с великото американско оръжие, горящо по украинските бойни полета? А, забравих, какво стана със самолетите, които платихме, и които САЩ някак си удобно поредна година забравят да ни доставят?

Вече политик стана синоним на ибрикчия и долно нищожество.

Елена Гунчева-Гривова