19.04.2024

Анастасия Гешева

Моето лично мнение е, че ДД вече няма тоталната хегемония, с която държеше света в ръцете си абсолютно необезпокоявана досега. Считам, че властта и е оспорена безапелационно и с реални действия, които не просто застрашиха съществуването и, но я изтласкват от определени зони, като целта е тя да бъде унищожена напълно. Това ще отнеме време и то немалко. Но процесът вече се движи и е необратим.
Главната причина за дългата инерция на съществуването на ДД след като е ударена в перифериите на центъра, е масовото човешко съзнание за геополитическата обстановка в света, което е прихванато чрез медиите и се държи в заблуждение. Само на тази информационна технология за контрол на съзнанието през лъжа и дезинформация, а също и през управление на възприятията, ще продължи работата на ДД. Ще има цели народи или големи групи от народите, които буквално ще вярват на несъществуващи неща и открито ще отричат абсолютната реалност пред очите им. Но лека полека и този проблем ще бъде преодолян в следващите поколения, неизбежно е.

Световната хегемония на ДД е история вече. Мисля, че ще се развият нещата занапред по този начин – ДД ще създава колкото се може повече хаос и разруха точно в зоните, в които влиянието и бива унищожавано или изтласквано. Тъй като тя няма вече такава тотална власт, ще използва метода на „изгорената земя“, ще се опитва да унищожава всичко около себе си при оттеглянето си. И това ще породи нови проблеми за всички ми в близко бъдеще, защото ще трябва да се справяме с ново предизвикателство на бързата тотална криза в определени процеси.
Нека не се забравя, че засега не са изградени структури на света след господството на ДД. Тепърва ще се работи по това и ще отнеме десетилетия. Засега се намираме в началото на фазата на умишлен хаос и създаване на проблеми навсякъде.

Вече се забелязват първите прояви на тактиката „изгорена земя“.
Например.
Унищожението на Украйна е в пълен ход, физическите загуби са катастрофални за украинския народ само за една година. Точно затова се подготвя Полша за пушечно месо. Полша има огромен физически ресурс да воюва с Русия от името на ДД. Даже Муравецки се е усетил! Предстои да видим дали полските управници, които са подчинени на ДД, ще допуснат месомелачката да заработи с полски маси. Да, полски наемници има много, но аз говоря за официалната полска армия.

Подготвят се поредица от регионални военни конфликти повече или по-малко свързани с Украйна. Да видим как точно ще се развиват нещата при засиленото и постоянно усилващо се разкриване на тайния световен елит.

Смяната на командващия СВО представлява повишаване статута на СВО. Сега Специалната Военна Операция, която се съмнявам да премине във война чисто етимологично, е закачена за Генщаба на РФ (досега не беше така). Което означава, че целият военен ресурс на РФ и е на разположение. Генерал Армагедон остава командващ СВО, но като заместник на Герасимов, командващ ГЩ. Тоест, руската армия прибра под крилото си войната в Украйна и оттук насетне ще я утрои като сила, мощ и територия.

А междувременно стана ясно за пореден път, че САЩ, ЕС и големи части от България мислят, че Украйна печели.

Анастасия Гешева