19.09.2024

 

ОлимПЕДИадата в Париж, както и се очакваше, мина под знака на либерастията и простотията. След потресаващо пошлото откриване, в което французите се опитаха да се направят на интересни, но отвратиха всички, се видя, че събитието има освен спортни и други цели – да втълпи на света, че половете нямат значение, че можеш да се самоопределиш какъв си. И съответно – официално мъже да млатят публично жени без всякакви последствия и дори да получават награда за това.

Тези неща не са случайни. Това е усилено налаганото джендърство от евроатлантическия свят. На хората се втълпява, че всеки сам си определя какъв пол е, включително децата. По този начин бабаит, роден мъж, определил се като жена, може да спечели златото при жените в почти всички спортове. Защото природата си е природа, а все още в ЕС не са отменили биологията.

Факт е, че чисто биологично мъжете имат много по-голяма мускулна маса и по-едро телосложение от жените. Така, че една жена да се съдере да тренира, не може да победи мъж в силов спорт. Дори п–аз, самоопределил се като жена. И не, вече няма да се извинявам за думичките, защото се стигна дълбоко дъно в тази простотия и нещата е крайно време да се наричат с истинските им имена.

Френският лидер е прочут не толкова с политическите си дела, колкото със сексуалните си отклонения. И напънът му да се снима с палави африканци. Нищо лошо, ако беше лично, ама той налага извратенящината на целия свят. Както и САЩ. Камала Харис много се кефи на трансджендъри, участва в прайдове и т.н. Естествено, бездетна. Както и доста европейски лидери, които искат и светът да е същият като тях.

Крайно време е на тази простотия да се сложи край. Самоопределянето е като се роди детето, акушерката или лекарят да погледнат надолу и да кажат момче или момиче. Трети вариант е много рядко срещан и обикновено не води до психическа изтрещялост. Мъже, които се правят на жени, е толкова отвратително и гнусно явление, че обществото трябва да се бори с това по всякакъв начин. Мъж жена не може да бъде! Нито пък жена – мъж! Толкова. И каквито и операции да си правят, никой не може да избяга от същността си.

Може би ще проявя толерантност, когато някой, роден мъж, успее да роди дете. Ако не може, да си наляга парцалите и да ходи да се лекува, а не да ни натриса извращенията си като норма.

За жените на олиПЕДИадата, които се състезават в дисциплини, в които предрешени мъже се правят на жени, имаше само един достоен изход: пълен отказ и напускане на това скверно състезание.

Природата и биологията на човек няма да се промени, защото някой душевно болен е решил, че така е редно. И е време светът да спре катастрофата, в която са ни въвлекли.

Елена Гунчева-Гривова