25.04.2024

Анастасия Гешева

Аз няколко пъти предупреждавам, че основният източник на истерия в момента е Телеграм. Там се изтичат всички руски и украински канали и да се намери не-емоционална трезва информация е много трудно, а трезва оценка почти невъзможно. На всички, които подхождат емоционално, припомням, че се води война, а на война умират хора. Не мисля, че има нормален човек, който да не страда за умиращи във война. Няма значение дали го показва, или не. Събитията отдавна са във фазата на пуснатия дух от бутилката и все повече ще стават тежки, преди да се разрешат и да олекне.

Има задачи, които трябва да се свършат!
Боли, не боли, страшно, не страшно, трябва да се свършат и тръшкането, че умират хора няма да помогне, нито ще върне хората, нито ще реши задачите.
Задачи имат и двете страни, и глобалистите и антиглобалистите. И моето лично мнение и нагласа е всеки да си гледа задачите! Който където се намира. Охкане, тюхкане и пъшкане издават неспособност да разбереш, че моментът е в ход и няма връщане назад.

За да свърши по-бързо този конфликт, трябва да се решат задачите, които двете страни са си поставили, като по силата на природните закони трябва да спечели едната от двете страни. Има и много добър друг вариант – да спечелят и двете страни, но той работи успешно само при високо ниво на съзнание, когато хората са готови да поемат отговорност за собствените си постъпки и са готови да ОТСТЪПЯТ на другите.

На мен ми се струва, че в случая нямаме такава вероятност. Следователно действа варианта за победа на една от двете страни. Коя ще победи, за мен е ясно като бял ден. Че някои живеят във вероятността да победи другата, е тяхна работа.

Докато работят тези процеси, войната също работи. А войната, както хиляди пъти казвам, е последно физическа, преди това е психическа, психотронна, информационна, цивилизационна, еволюционна и чак тогава стигаме до жертвите в Украйна. Защото всеки ден умират хора от начина на живот в установения световен ред и досега никой не им обръщаше особено внимание. Най-важната война е с лъжата и лицемерието!

Известно време няма да е особено ясно как върви войната, по ред причини. Знаем само, че ще се усили натиска на Русия. Но как точно, ще видим. Аз съм една от малцината, която не иска усилване на натиска, защото това ще засегне народите много повече. Мнозинството искат горещи руски удари по цяла Украйна, по целия свят, където се ръководят грозните програми за подчинение. Така че никой не може да ме обвини, че съм войнолюбива, въпреки, че участвам в ежедневните хибридни войни.
Докато чакаме развоя на военните действия, от които зависи всичко останало, наблюдавам околните събития, по тях се ориентирам какво става всъщност.

И във връзка с гореизложеното виждам и знам, че има горещ опит да бъде атакувана Азия и по специално бившите съветски републики в Азия заради неприкрития им антиглобализъм, който се изразява и в отказ да помагат на украинския държавен ред. Изброени са прикаспийските държави, които трябва да се обърнат към Украйна, анатемосвайки Русия, в противен случай ги чакат майдани и дори украински сценарии.
Тази ситуация беше огласена през уикенда от украинския външен министър вездесъщия Кулеба, който заедно със Зеленски на практика управляват подчинените на глобалистите държави.
Държавата, която е набелязана за непосредствено превземане, е Казахстан. Предупреждение са получили още Таджикистан, Киргизстан, Узбекистан.
Внезапно Токаев подаде оставка и догодина ще се проведат президентски избори в Казахстан, идеална среда за глобализация. На фона на случващото се в Украйна и на Запад, тази каспийска офанзива е поредната атака срещу влиянието и позициите на Русия в Средна и Централна Азия.

Просто е важно да се знае моделът на действие.
И да се запази спокойствие, защото ми се струва, че още повече ще се влошат нещата, докато световният глобален цирей се изстисква.

Анастасия Гешева