18.10.2024
atanas
Най-малкият кариерист на планетата, известен още и като най-малкият генерал на планетата, Атанас Атанасов е успял тайно да си договори мечтания от известно време от него висок пост. Става дума за председател на Народното събрание.

Исполинът в българската политика Атанас Атанасов е постигнал тайна сделка зад гърба на ПП-ДБ да заеме поредния отговарящ на ръста му висок пост – председател на Народното събрание.

Наричаният с ирония ген. Наско, поставен от Иван Костов начело на цял файтон избиратели под логото ДСБ, е договорил позицията без да каже дума на партньорите от „Да, България”, с които са заедно като „Демократична България” в жълтопаветната коалиция заедно с отменената „Промяна”, пише сайтът Narod.bg.

За тайната договорка не са уведомени и харвардците Кирил Петков и Асен Василев, което прави сделката още по-интригантска.

Информаторът обясни, че одиозният „генерал” е получил твърдото уверение, че след изборите на 27 октомври ще получи мощно рамо за своята стара мечта да се превърне в един от тримата с най-голяма власт в държавата наред с президента и премиера.

Остава да видим каква ще е реакцията на останалите тартори в ПП-ДБ и дали това няма да доведе до още по-ожесточена битка в брокерската коалиция, намекна политикът пред медията.

https://mediamall.info/