03.05.2024

Много си личи, че Бойкикиев тежко се изчерпа откъм предизборни идеи и  агитация. Не става да врещи, че ще се бори с мафията, не става да врещи, че ще сваля Борисов, не става вече и да ходи до сараите да се търкаля по плажа.

Новата мантра е, че щял той /Ристе/, да спре Пеевски да се презареди. Звучи леко окултно и малко технически. Май Ристе говори за същия този Пеевски, който в прав текст му каза как му се влачи да пие мазно турско кафе в скута му и да му се моли. Ако Ристе беше не толкова дебелокож /направо брониран/, трябваше да си направи харакири, или поне да си направи пластична операция, да си смени името и да потъне завинаги в забвение. Ама то срам няма там, където се вади хляба. Представете си да трябва извън политиката с РАБОТА да трябва да си изкарва хляба. Ми че той – Ристе, гладен ще умре!

Не знам дали и най-върлите привърженици на ДБ вече виждат някакъв смисъл в слабоумните им послания. В началото като тръгнаха, поне говореха за демокрация, за прозрачност, за борба с мафията. Сега едното мазно турско кафе им остана….

Елена Гунчева-Гривова