01.05.2024

Анастасия Гешева

Много държа да се фокусирам върху политическата съдба на яростните премиери русофоби от лятото насам. Не се задържат на власт. Някаква вълна от свалени русофоби имаме. Разбира се, свалят ги по други причини, но връзката е очевидна – колкото разбират от Русия, толкова разбират и от всички други неща! А именно, нищо не разбират. Русофобията се крепи на омраза, а тя на невежество. За съжаление всички русофоби, които лично познавам в живота си, са нечетящи по принцип и пълни профани по история.

Бих уважила всеки грамотен русофоб, но неграмотните изхвърлям.
Британската турбо калинка Тръс, подобно на нашата калинка Киро, демонстрираха един и същ модел. Светът на Запад е пълен с такива управници. Някои падат, някои стоят, но това не променя експертизата им. Напомням, че Нова Зеландия иска да въведе данък за газовете на кравите си.

Този глобалистки елит съсипва Запада.
Честно казано, тази сутрин мога спокойно да кажа, че Азия много успешно се измъква от хватката му. Същото ще стане с Африка и Латинска Америка.
Европа и Северна Америка обаче ще останат засега в капана.

На всички харесващи все още ЕС и отказващи да разберат, че този съюз се управлява от тъмни сили и болни мозъци, искам да кажа – Намирате се в заблуда, по-голяма от комунистическата!

Свалянето на Тръс е много добър знак. Че дори глобалистите не издържат и не могат да виреят при състояние на пълна липса на компетентност. През годините видяхме какви ли не калинки, но истината е, че нищо не може да съществува без нищо. Дори тъмните трябва да имат умни и способни кадри, иначе загиват. Купуваха, прихващаха, заплашваха, днешните времена показват, че освен глупостта, нищо друго не се задържа дълго в проявените им програми.

Израел няма да даде оръжие и ПВО на Украйна. Отдъхнах си!

Турция вчера получи заплаха от САЩ, че ако направи хъб, ще има проблеми. Не съм се и съмнявала, че ще има! Вече има. Не съм предполагала, че някога ще имам желание да подкрепям Турция, макар че познавам много добре историята и никога не съм изпадала в крайности. Но сега имам желание, защото виждам ясно колко важни проекти против глобалистите управлява Ердоган и виждам как Турция вече е на дръвника. Вътре им е трудно да се занимават, макар че всеки момент могат да опитат. Но отвън определено предизвикват военни точки за Турция. И двете горещи точки – Армения и Гърция се активизират заради Турция, да бъде вкарана във война. Това важи с пълна сила за Гърция. Понеже Ердоган не е като Путин и си изпуска нервите, е много по-лесно да бъде подпален да напада. И той редовно го прави. Ако успеят да вкарат Турция във война с Гърция, това ще бъде много голям геополитически успех на ДД на Балканите.
Тук възниква много неприятния въпрос – При война Гърция – Турция България от какво ще има полза и на чия страна е добре да застане? Аз за себе си знам отговора.

Почти сигурно е, че Русия ще изостави Северните потоци. И ще усили значението на Турски поток. Това е много лоша новина за Западна и Северна Европа, но не и за България. Южна и по-точно Югоизточна Европа ще има предимство, може би за пръв път в историята на Европа. Геополитическо предимство. Съмнявам се в момента някой да осъзнава това.
Ако Русия приеме да развива Турски поток, то значението на Черно море ще се утрои и по всяка вероятност то ще бъде затворено напълно за англо-саксонците.
И понеже промиват мозъците на диванните армии западнофили с глупости как Путин щял да взриви ядрена бомба в Черно море, то да питам, ако на някой от тази група му е останала способност да мисли, има ли нормален човек, който да си разруши собствения дом? Знам, че глобалистите могат, те го правят всеки ден. Питам за нормалните.

Колективният Запад е отдал на Украйна 41 милиарда долара за тази година. Включително ние българите сме дали пари.
Без коментар!
Темата къде отидоха тези пари и какво ще последва от тях, тепърва ще се яви, рано е още.

Но ще коментирам други пари.
Вчера беше направено важно изявление от страна на Републиканската партия в САЩ. Че ако в Конгреса, долната камара на американския парламент, настъпи републиканско мнозинство, парите за Украйна ще спрат. Това изявление предизвика вълна от недоволство в Киев и само да прочете човек реакциите на украинската върхушка, му се изправя косата от същността на това, което е сложено да управлява Украйна и което нас насила ни карат да подкрепяме.
В отговор дойде изявление от демократите, че САЩ ще предоставят нови 50 милиарда долара на Украйна до края на годината и за първите месеци на следващата година.

Разбирате ли за какво става дума?

Анастасия Гешева