01.05.2024

Кримският мост, едно от най-великолепните инженерни съоръжения, изградени през второто десетилетие на 21 век, бе взривен. Част от него дълго време ще остане неизползваема. Режимът на Зеленский изпадна в оргазъм от блестящо изпълнения терористичен акт, признавайки „заслугата“ си за взривовете и заплашвайки, че „това е само началото“. Мерзка, отвратителна наркоманска еуфория. Някакъв полски дебил пък се разкрещя, че тоя „фойерверк“ бил специален подарък за рождения ден на Путин. Цялата тая измет, „храбро“ приписваща си днешния атентат, дори не си представя какви могат да бъдат последствията за нея.

Още в началото на СВО Кремъл обяви, че този, който посегне на Кримския мост, ще бъде унищожен. Но аз не вярвам, че кохортата на Зеленский е съумяла да взриви моста. Тук ясно личи отпечатъкът на световните майстори на атентатите – глобалните банкстери. Особено на атентатите с взривове и пожари. Зад всичко, което гори, гърми и изпепелява, трябва да търсим тяхната пъклена ръка. Горски пожари, с никога не разкрити подпалвачи, градски пожари, пожари по ж.п. гари, пожари в индустриални предприятия.
И аз си мисля – може и да не съм права, но е близо до ума – че и взривът в завод „Арсенал“ не избухна случайно тъкмо на другия ден, след като Радев подписа с особено мнение декларацията за подкрепа на Украйна за влизане в НАТО.

Терористичният акт върху Кримския мост е пряко предизвикателство срещу Путин, защото той заслужено се гордееше с това изключително съоръжение. То беше и емблема на възродена Русия. Посегателството върху тази емблема е адска гавра. Това посегателство сочи, че глобалистите нямат никакви намерения за прекратяване на конфликта и за мирни преговори. То е кукиш, указващ, че те ще взривяват всички мостове, че няма да се спрат, докато не изпепелят човечеството. Както съм писала и преди, те желаят ядрена война и ще я провокират – най-вероятно удряйки по някаква цел и обвинявайки за това Русия.

Милена Върбанова