19.09.2024

На мен много ми харесва как Иран държи в шах Израел, пък и всички, с психологическа атака за предстоящо нападение. Това също е част от новите методи за воюване и новите видове войни. Ще нападнат, ама не е ясно кога и къде, и дали. Вчера Путин каза на срещата с Аббас, че трябва да се създаде Палестинска държава. И ще се създаде

Във Великобритания има осъден на затвор, ако не се лъжа на 20 месеца, за пост във фейсбук! Става дума за осъден на затвор, защото е критикувал правителството за действията му по случая с убийството на трите момиченца и последвалите сблъсъци между жителите на градове и мигрантски общности. Сред изправените на съд в поредица от дела са и две момчета на 12 години. Те ще бъдат съдени за това, че са участвали в нападения срещу мигрантските общности. Мен обаче най-много ме смущава при тези събития изкривената и изопачена представа, която налагат анализаторите, че това правителство на лейбъристите в Англия е ЛЯВО, че глобалистите на Шваб и Сорос са ЛЕВИ, че демократите в САЩ са ЛЕВИ. Болна тема!

Продължава опита светът отново да бъде затворен в локдаун! Както предупреди Доналд Тръмп. Днес в световните медии е пусната новината от СЗО за увеличение на смъртните случаи от ковид в последните месеци. Забелязвам отново безкритичното проникване на тази новина във всички световни медии без разлика американски или руски. Имам само един въпрос. Не трябваше ли ваксините да спасят хората от ковид? При положение, че толкова много ваксинирани хора има по света, защо отново има заплаха от вирус? Науката какво казва? Дали е защото природата е такава, или е защото вирусите излитат от лаборатории и защото политическите събития са толкова неблагоприятни за определени кръгове, че е добре да бъдат спрени?

Анастасия Гешева