18.05.2024

Недялко Недялков

На мен по-отвратително от розовата история на Асен Василев и Спецов ми е само постоянното подмазване на Бойко Борисов спрямо Асен Василев.

Само вчера, на Богоявление, Борисов го спомена около десетина пъти и коленопреклонно му благодари. Какво унижение…Трикратен премиер на републиката, все пак…и да изпаднеш до тоя ококорен пепераст…Точно на него така да се мазниш и постоянно да се вкарвате в едно изречение.

 

След като допреди няколко месеца го обвиняваше, че е фалирал държавата и е обрекъл поколения българи да изплащат чутовен външен дълг. А той те арестува.

 

Какво стана с Джемкорп, посредниците на руския газ, надценката в полза на „Лукойл“?

 

А лобисткият договор със САЩ? А 100 000-те хиляди долара от нашите пари, които Василев е харизал, за да се рекламира зад Океана, и то чрез агенти на Путин?

 

Не смее да гъкне Борисов – Кокорчо е босът, клати ги всичките поединично и накуп, въпросът е защо си продадоха задниците така евтино.

 

Некоалицията е много по-добра от всякакви други служебни правителства и конфигурации, хвали се Борисов.

Да, некоалицията е коалицията на немъжете. За разкош те си викат помежду си „евроатлантици“. Евроатлантизъм, или по-скоро хомосексуализъм. Къде душевен, къде не.

Недялко Недялков