27.04.2024

Я, умнокрасивите са възмутени от фактчекърството на прокуратурата за снимките на Борисов (за мен няма никакво съмнение, че са истински), защото Гешев прилага същите фарисейски похвати, когато истината не изнася на него и на Борисов. Точно както постъпват от Америка за България, ФБ и хората на Прокопиев.

Сега са се развихрили да изкарват истината за войната в Украйна като фалшива новина. С техните камъни по техните глави.

Съвсем закономерно прокуратурата, която е на ръчно управление от американското посолство, изпра Борисов след като той пусна Македония за ЕС и спаси чиновническия задник на Херо Мустафа, и т.н. политически глупости.

Борисов и Гешев стоят като стабилна, организирана и здрава мафия на фона на пошлото умнокрасиво лешоядство, което с малоумието си ще ни докара и гладна, и студена зима.

Не, че не сме отраснали с това, но е любопитно как тук всичко се повтаря като в индийски сериал (вчера попаднах и две реплики бяха повторени пет пъти в рамките на 45 секунди).

Явор Дачков

П.П. Емил Попов: Единственият въпрос, който ни занимава, е дали снимките с кюлчетата на Боко са манипулирани или истински. А че и в двата случая снимките са дело на ЦРУ, не ни интересува, защото сме селски раболепни нагаждачи и страхливци.

https://afera.bg/