28.09.2024

На Черешова задушница – добре финансиран парад на депресиите, самоубийствата, сексуалните престъпления и девиации?

Днес по НОВА чух, че имало 100 процента увеличение на педофилските атаки и похождения. Вероятно добросъвестните либерали, не тези, които поръчват музиката, а тези, които наистина вярват в нелепостите за „свобода и човешки права“ не правят връзка между това и широко прокламираната и рекламирана от самите тях джендърна идеология. Но фактите са категорични. Американската изследователка Джуджит Райсман от Регентския университет във Вирджиния още 2002 година открива следното: „Процентът на хомосексуалното спрямо хетеросексуалното сексуално насилие над деца е зашеметяващ“. Тя казва, че „данните на Абел за 150,2 малтретирани момчета на мъж хомосексуален нарушител не намират равни (все още) в хетеросексуалните нападения срещу 19,8 момичета.“

И това не е единственият проблем с групичката, която се е окичила с дъгата. Изследване от 2016 година на Националните здравни институти на Съединените щати с екип, ръководен от доктор Пол Сълинс показва, че децата, които са отгледани при еднополови двойки, страдат от абнормално високи нива на депресия, самоубийства и различни психични заболявания. Ето и точни данни:

– Цели 51 % от децата, отгледани от еднополови двойки като възрастни страдат от някаква форма на депресия спрямо 19,7 % от хора, отгледани от нормални семейства.

– Идеята за самоубийство е минавала през главите на 43,5 % от подрастващите, отгледани от еднополови двойки спрямо 13,6 % от отгледаните от хетеросексуални родители.

– Цели 93,2 % от възрастните хора, които като деца са отгледани от еднополови двойки се описват като „отдалечени“ от осиновителите си, спрямо 35,8 %, които се чувстват така спрямо хетеросексуалните си родители и осиновители.

– Близо 30,8 % от хората, които са отгледани от еднополови двойки страдат от затлъстяване и наднормено тегло спрямо 13,8 % при нормалните семейства.

При изследванията си, доктор Сълинс стига до научното заключение, че на 28 годишна възраст, почти двойно повече хора, които са отгледани от еднополови родители са в риск от депресия, отколкото ако майките и бащите им са от различни полове. Изследването използва и три по-ранни изследвания, включително това на доктор Росенфелд, който прави извадка от 3174 души, отгледани от еднополови двойки. Освен това доктор Сълинс и екипът му интервюират 20,745 американци на възраст от 13 до 19, както и техните родители, за да стигнат до тези заключения.

И така, очевидно децата израснали в семейства на трансджендъри, куиъри, лесбийки, гейове, джендър-бендъри и всякакви други, имат определени проблеми, както при израстването си, така и като по-възрастни.

И все пак, българската градска псевдо-интелигенция и разни млади хора упорито протестират и демонстрират в подкрепа на искането за осиновяване на деца от ЛГБТ хора. Защо? Защото зад кулисите седят мощни фактори, които наливат многомилионни средства за разпространението на ЛГБТ идеологията (идеология е съвсем нарочно използваната от мен дума). В България тези, които финансират подобни организации, мероприятия и идеи са банално известни. Това са различните структури на бизнесмена Джордж Сорос, „Америка за България“ и всякакви фондации и НПО-та с чуждестранен произход. Всъщност, на всеки „Прайд“ присъстват и представители на посолствата на САЩ и други западни страни, което означава, че въпросната ЛГБТ идеология е покровителствана от високо.

Още преди избирането си Джоузеф Байдън също обяви, че едва ли не ще започне кръстоносен поход за ЛГБТ правата по целия свят. Е, виждаме, че това се случва.

В самите Съединените щати също лесно може да се проследи какви огромни финансови потоци се изливат в ЛГБТ движението и идеологията (може, но журналистите не го правят по знаем какви причини). Не, че хомосексуални хора не е имало винаги – по една или друга причина такива има още от Античността. Но това, което виждаме днес не са някакви девиации от порядъка на 0,3 – 0,4 % от населението, а пълномащабно и експоненциално увеличаващо се движение със собствена идеология, структури, субкултури, организатори, спонсори и тнт. Тук особено изпъква новопоявилата се преди малко повече от десетилетие „джендърна идеология“ (или джендърен компонент на ЛГБТ идеологията). И тази група расте във всички общества, които са под властта/влиянието на Демократическата партия на САЩ и неолибералните глобалисти. Нали разбирате, че ЛГБТ хората не се размножават по естествен път, нито пък се пъпкуват? Това как да си обясним следните факти:

– Сред американците родени до 1945 година, само 1,3 % са от ЛГБТ общността.

– Сред бейбибумърите (родените от 1946 до 1964) ЛГБТ са едва 2 %.

– Поколение Х (родените 1965-1979) вижда малко увеличен ЛГБТ брой, а именно 3,8 %.

– Милениълите (родените 1980-1999) вече имат цели 9,1 % от ЛГБТ общността.

– Сред поколение Z (родените след 1999) лесбийките, гейовете, трансджендърите и тнт., са смазващите и експоненциално скочили 15,9 % от всички.

Очевидно този растеж се дължи на тежката индоктринация и идеологизация на всяко следващо поколение, което попада под удара на медиите, масовата култура и порочната образователна система. Не е случайно, че тазгодишният парад на греха се случва на Черешова задушница. Очевидно целта е да бъдат унижавани православните българи, да се извършва гавра с нашите починали близки и предци! И ако не искаме в България да почнем да слушаме за операции за смяна на пола на 5-6 годишни деца, за хиляда процента увеличение на сексуалните атаки срещу подрастващи, за бум на СПИН и други венерически болести, трябва да дадем силен отпор на опитите за инфилтрация на нашето общество! Битката за запазване на българското семейство, на традиционните български и християнски ценности, както и най-вече на децата ни, е може би една от най-големите за нашата епоха!

Симеон Миланов