28.09.2024

Главчев моментално трябва да уволни представителят на България в ООН, който най-нагло и арогантно отказва да изпълни дадените му от правителството указания относно това как да гласува по едио или друго решение или резолюция на организацията!

След като министър-председателят и външен министър Главчев е спуснал на активистката на ДБ Лъчезара Стоянова указания как да гласува, в случая за Сребреница, те е длъжна да ги изпълнява, а не да изразява „лично“ мнение или това на фанатизираните сектанти, които са я назначили там.

Въпросната чиновничка е акредитирана там от българското правителство и следователно би трябвало да е наясно, че представлява България в Организацията на обединените нации, а не една или друга партия – в случая ДБ.

ООН е правителствена организация, а не НПО и назначенката на розовата секта ДБ Стоянова няма абсолютно никакво право да гласува от името на Република България според предпочитанията на един или друг гуру на въпросната девиантна общност, която незнайно защо е регистрирана у нас като „политическа партия“ или по настоящем „коалиция“.

Главчев задължително трябва да отзове калинката Лъчезара Стоянова, която в разрез с всякакви правила и принципи на субординация откава да провежда официалната политика на страната в ООН и дори си позволява да използва поста си за партийна агитация в полза на една формация с доста спорен и съмнителен обществен авторитет.

Вече започва да става повече от дразнещо обстоятелството, че едно кресливо и натрапчиво малцинство се опитва по най-груб и арогантен начин да превземе цялото ни жизнено пространство. Една шайка нискоинтелигентни, нахални, дебелокожи и некомпетентни типове пледират да ни представляват навсякъде и във всичко и са се вживяли като единствените, които имат правото да говорят от името на България пред света! Няма друга истина освен тяхната и само техните възгледи са правилни и неподлежащи на дискусия.

Жлкки нахалници и безпътници, които като вирус, като зараза се разпространяват във всяка една сфера от живота ни и провеждат безпардонна окупация на целият публичен дискурс. С фрапиращия си интелектуален дефицит тези високомотивирани нахалници опростачиха и опошлиха абсолютно всичко, до което се докоснаха – а те са навсякъде, с изключение на библиотеките…..

За капак на всичко, ППДБ събрали подписи за свикване на извънредно заседание на Народното събрание, което да ползват за предизборна агитация, под предлог, че са загрижени за отдавна състояли се събития в бивша Югословия, за които нямат абсолютно никаква представа. Познанията на тези илитерати винаги са повърхостни и безумните им крясъци по всяка една тема дотягат и на мнозина вече направо им се повръща само като видят или чуят някой неврастеник, представляващ и агитиращ за тази напаст!

Какво разбира кухата кратуна на Кирил Петков от Сребреница и въобще дали знае къде се намира това село – едва ли! Но това ни най-малко не му пречи да отиде да грачи в Народното събрание по темата свързана с войните от миналия век в Югославия. И всички ще сме принудени да слушаме виковете и крясъците на една озверяла, безумна и нагла тълпа идиоти!

Айде БАСТА! Нещастни безродни политимигранти и международни аферисти ни направиха за посмещище. Да ви… и Посолството, това ли ви е политическия инженеринг, до там ли я докарахте….? Да опрете до подбни изпадняци и маргинали… Излагация! Уж „велика сила“, а като им видиш аватарите чак ти става жал!

На 9-ти юни тази дехуманизирана паплач ще разбере, че историята не безкрайно търпелива към нахалството и простотията им!

Страхил Ангелов