08.09.2024

Трябва със закон да се забрани терорът над „простолюдието“ от страна на неговия „политически елит“ по празниците. Не искаме постоянно да гледаме как мутри, шарлатани и шамандури плюскат на богатите си трапези и ни „поздравляват“, вдигайки наздравици за наше здраве. Ай сиктир! Манджите им, пиенето им и всичко, с което си пълнят шкембетата, е окрадено от нас.

Не щем поздравите им! Искаме ги в дранголника! А междувременно, скромната ни молба е да не ни навирате постоянно тия отрепки в очите. Ще хапнем от нашия отруден хляб и ще пийнем глътка домашно вино, без тая сган да ни „приветства“ от екрани и сайтове. Исус се е родил беден и беден е бил разпнат, а тия ояли се  шмекери са неговите убийци. Убийци на християнската вяра!

Как можа да ви хрумне, бе мисири, че искаме да гледаме точно Просто Киро как ни се пули от масата си на Бъдни вечер? Та това е свят празник, а Киро и нему подобните юди са пътници за пъкъла! Защо ни го изтъпанихте като въшка на чело? Може би като очистително за препилите?

Забраняваме ви – добре ли чухте? – забраняваме ви да ни тероризирате с подобни пошли картинки. Мутрите и шарлатаните са срамът на България! А срамът трябва да се появи само на едно място – на подсъдимата скамейка пред Народния съд!

Милена Върбанова