29.03.2024

 

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '15:22 благодаря за любовта, c която съм обградена, за спокойствието c което приемам собствените си грешки и чуждата злоба, за здравето на което ce радваме аз и близките ми, за беседите c мъдри и праведни люде, които ca чести гости в дома ми. амин.'Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Дренчевица явно не знае, че е грях да си прави селфи и пиар в храм!!! Падението на низшите духом…..

Елена Гунчева

……………………………………….

Нечувана шуробаджанащина лъсна в листите на „Възраждане” за парламентарните избори на 2 октомври! Напук на претенциите им за морал, хората на Костадин Костадинов – Костя Копейкин нагло демонстрират, че не им е чужд нито един лош навик от партиите на статуквото, срещу които те уж яростно се борят.

Ако проруската формация събере прогнозираните от социолозите около 10%,  в Народното събрание може да попаднат съпругата, брата и първият братовчед на един от най-влиятелните партийни босове.

Дренчев (вдясно) е винаги наблизо до своя идол Костя Копейкин

Става дума за Николай Дренчев, дясна ръка на Копейкин и отговорник за партийните финанси. Включително и събиране и разходване на членския внос, огромни суми от който се губят през последните години, както „Уикенд” вече писа.

Партийни активисти коментират, че това далеч не са единствените „семейни” драми в листите. На избираеми места са изтипосани и две любовници на партийни босове, но техните случаи поне не са толкова нагло видими.

Иначе, поне на думи Николай Дренчев го играе яростен борец срещу шуробаджанащината. Преди месец дясната ръка на Копейкин хвърли бомба, обявявайки, че депутата от „Промяната” Георги Гвоздейков е „назначен на ръководна длъжност в Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация”, без да напуска парламента, след което си пуска неплатен отпуск и отново идва в Народното събрание“.

Оказа се, че бомбастичното разкритие на Дренчев е невярно, но това не пречи самият той да се погрижи подобаващо за трудовата заетост на роднините си. А каква по-добра работа може да им осигури един самоотвержен русофил, ако не на депутати. С техните огромни заплати и нулеви изисквания за качества и минал опит.

За да е гарантирано, че няма да изпаднат извън борда, всеки от роднините на възрожденецът и спасител на България Николай Дренчев са сложени за водачи на листи в различни избирателни райони. Самият той, като важен фактор, води две листи – в Ловеч и 23 МИР София. Раздвоението не е случайно, обясняват запознати. На второто място в Ловеч ще бъде жена му Красимира Цекова, която на предишния вот бе водач.

Според социолози, „Възраждане” и в двата града има огромни шансове да вкара свои човек. Така, ако Дренчев предпочете да стане депутат от София, то половинката му автоматично ще заеме освободеното от него място от Ловеч в парламента.

С избираемо място се е уредил и брата на Дренчев – Димо. Той е поставен за водач на партийната листа в Перник, макар да няма нищо общо с града. Все пак, при очакваният висок резултат на „Възраждане”, е гарантирано, че Дренчев-брат ще е поредния представител на фамилията седнал на депутатските банки.

За да е пълна шуробаджанащината, ковчежникът на Копейкин е уредил за водач на листата в Кюстендил и братовчед си Димчо Димчев. Брат`чеда Димчо е ярък пример, че не е нужен кой знае какъв опит или знания за да станеш „спасител на България от робството на гнилия Запад”.

Оказва се, че бъдещият депутат от години живее в Лондон. Там едва ли кара руска „Лада”, докато громи подлите планове на Запада срещу матушка Русия. От биографията му става ясно, че Димчо е завършил само средно образование и се препитава като брокер и строителен работник.

Парашутистът от клана Дренчеви няма нищо общо с Кюстендил. Във визитката си посочва, че е роден в Добрич, но е живял и в силистренско село, преди да забегне към омразния на русофилите Запад.

Спуснатият „от горе” Димчо напълно естествено не предизвиква ентусиазъм сред партийните активисти от района. Преди няколко дни той и шефа на „Възраждане” Костя Копейкин бяха в Дупница за учредяването на партийна структура.

На събранието присъстваха едва 17 човека. Повечето от тях до скоро са активисти на БСП, но след като не успяват да се уредят на държавна служба, започват да си търсят нова ракета носител. Мераците на новоизлюпените дупнишки възрожденци за парламента бързо са попарени от спуснатият им парашутист Димчо, чиито единствено предимство е принадлжноста към клана Дренчеви.

Самият Николай Дренчев няма да се запомни, с кой знае каква парламентарна дейност. Като истински фен на „Възраждане”, той е яростен отрицател на ваксините срещу коронавирус. На партийните протести срещу маските и зелените сертификати, постоянно агитира срещу насилственото чипиране с ваксините.

„Както казва доц. Мангъров – докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам”, репчеше се русофилът. Разследване на Би Ти Ви показа, че яростният антиваксър Дренчев всъщност си е поставил ваксина, за да „предпази близките си”. Вместо да се засрами, след като лъжата му лъсна, той се закани да съди телевизията, че го е изобличила.

Николай Дренчев ще бъде запомнен и със заплахите си да прати в „концлагер насред Дунава” всеки нарекъл неговият вожд Костадин Костадинов с прякора Костя Копейкин, с който е масово разпознаваем. Освен купищата лъжи на Дренчев, активисти на „Възраждане” недоволстват и от аромата, който разнася около себе си. Някой се шегуват, че от сега се готви за очакваната липса на газ през зимата, придобивайки навика да се къпе само в неделя.

Narod.bg