19.09.2024

От бърлогата на нациста Зеленски съобщиха, че се били договорили с България да купят нашите ядрени реактори. Разбира се, нищо няма да ни платят. Но не в това е въпросът. То бива, бива, нашите политици да се стелят като черджета пред господарите си, но се чудя толкова ли са лишени от чувство за самосъхранение. Само на един българин да му хлопне дюшемето и ще са кръстче на местопрестъпление.

Защо трябва да помагаме на Украйна? Зарежете глупостите за подкрепа за независимостта й, нападната държава, жертва и прочие глупости. Украинските нацисти сами през 2014 година предизвикаха Специалната военна операция. Избиваха жени, деца, старци, рускоговорящи. Пуснаха американските биолаборатории в близост да границите на Русия. Започнаха да се въоръжават. Тази война е подготвена, организирана и обявена от САЩ, които използват Украйна за маша.

Ние ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ИСТОРИЯТА СИ ПОМАГАМЕ НА НАЦИСТИ! Някой осъзнава ли какви са тези в Украйна, на които изпращаме оръжия и пари? Виждали ли сте татуировките им, пречупените кръстове по нашивките им? Знаете ли кой е жестокият престъпник и нацист Степан Бандера? Знаете ли, че Гестапо са се отвращавали от жестокостта му към евреи и сънародници?

Реакторите в Белене са на България. Ядрената енергетика ние трябва да я развиваме. Нищо, че Куневица, която не е точно българка, подписа Договора за присъединяване към ЕС с клауза да прекратим развитието на ядрената енергетика /и изобщо енергетика/, да затворим 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй и да замразим проекта Белене.

Ядрените реактори трябва да останат тук. Радев да питам, знае ли какво се случва и ако мълчи, не смята ли, че е предател наравно с другите продажници? Да питам – ракетите С-300 още ли са в България? Колко бойна техника дадохме на нацистите да се бият срещу нашите освободители? Колко пари им дадохме? И не ми говорете за правомощията му. Народът беше зад него, подкрепяхме го, щяхме да се вдигнем, ако ни беше повел. Но той се скри като страхливец. Приятел със Соломон Паси. Както и да е….

Няма български политици и общественици, които да се борят с долното предателство и продажба на Родината ни. Нямаме мъже, които да отидат да им покажат какво е наказанието за предателство на род и Родина. Аз съм жена. Затова мога само да ги прокълна. До девето коляно да са проклети предателите на България и българския народ!

Елена Гунчева-Гривова