19.05.2024

Днес в телеграфен ред, че много неща стават. Но ще започна с това, че гласуваната резолюция на ООН за плащане на репарации от Русия на Украйна, което се предвижда да стане от арестуваните руски финансови активи по цял свят, е подкрепена от 94 държави и отхвърлена от 98 държави (против – 14, въздържали се – 73 и негласували – 11).
Категорично се увеличава числото на несъгласните в ООН с глобалистите.

Срещата между ЦРУ и ФСБ вчера на територията на Турция (Анкара), при положение, че ден по-рано беше извършен тежък терористичен акт в Истанбул, показва две неща. Засилващата се, според мен мега силна, роля на Турция и лично на Ердоган в световния геополитически процес и някаква форма на смирение на САЩ пред Турция. Припомням, че само няколко часа преди срещата Ердоган извърши нещо немислимо, открито индиректно обвини САЩ, че стоят зад атентата в Истанбул. Забележете, не каза, че подкрепят терористи, каза, че стоят зад организаторите! Такова нещо е много силен прецедент, неочакван за мен. Да допуснат американска делегация на територията на Турция при тези условия и то делегация на ЦРУ, означава, че американците са извършили навеждащо движение с гръбнака към Земята.

Резултатите от изборите в САЩ потвърждават сриването на Доналд Тръмп. Почти всички лични негови креатури губят изборите. Днес чакаме да видим какво ще каже, но аз съм категорична и го написах, ако се кандидатира за изборите за президент след две години, той ще унищожи напредъка на амтиглобалните сили в САЩ и ще доведе до ново разделение и проблеми в държавата.
Има и още една новина от там.

Потвърждават се неправилните действия на Тръмп и екипа му по време на злоупотребата с предишните президентски избори, които бяха буквално подменени в полза на ДД в демократическата партия. Екипът на Тръмп не е направил необходимото, което е можело да се направи, за да не успее превратът. Защото изборно открадване на резултата е нова форма за държавен преврат според мен. Тръмп не е направил нужното, а е можел.

Във връзка с Тръмп и антиглобалистката клика искам да кажа нещо много важно. С неподготвени хора, със страхливи или податливи на изкушения хора, със съвършено неадекватни хора никога няма да постигнем победа или баланс срещу тъмните сили. Те може да са всякакви, но са много изпълнителни, последователни и умни в ходовете си, никога не се отказват, рядко грешат и затова успяват. Дисциплинирани са. Докато антиглобалистите са сбирщина все още и така няма да станат нещата. Още повече когато има и прикрити глобалисти в одеждите на антиглобалисти.

Тежко зацикляне има в лагера на подкрепящите Русия, които искат война. Има такава група и тя е многобройна. Световна група разбира се, в самата Русия също е много силна. Тези хора искат голяма война на Русия със Запада чрез Украйна.
Тези хора не са от моите.
Защото целта не е войната!

Ако се наложи да се постигат резултати чрез война, защото всички други начини са изчерпани, това е оправдано. Но война при положение, че ти си мислиш, че само с война можеш да принудиш другите да приемат позицията ти, това не е в пътя, за който аз говоря. Точно затова има огромно неразбиране на Путин в лагера на антиглобалистите. И тази група трябва да знае, че това, което иска, е същото, което иска и Шваб!

Русия не е изчерпала начините за въздействие върху Запада без война!!!
Не е работа на Путин да ликвидира Зеленски физически. Той е грижа на Запада и те ще си го ликвидират. Направи ли го Русия, ще поеме цялата отрова, която тъмните искат да и прелеят и засега Путин точно това отразява, да извърши това, което всички искат да извърши, за да оправдаят демонския образ, който му изгражда Запада. Разбирате ли го това? Не е негова работа са ликвидира Зеленски!!!
Тук мнозина катастрофират.

Срещата на Си и Байдън е преминала добре.
Китай се е държал мъжки и не е позволил на Байдън да диктува правила и условия.
Вестник Гардиън днес осветлява малко близките цели на Великобритания в геополитиката. Издигане на Полша и Украйна като европейски сили антиподи на Франция и Германия, които според изданието са изчерпали лидерския европейски ресурс.

Това е много интересно. Новата Ханза е геополитически проект на Великобритания, който категорично е извън реалността. Опасявам се, че натиск върху Франция и Германия от две страни, от САЩ и от Англия, ще доведе до необратимо възставане и респективно до обръщане на досегашните съюзници във врагове отново. Англия е била враг и то голям и на Франция и на Германия. Струва ми се малоумно да водиш политика по подбуждане на старите си врагове срещу теб, но англичаните си знаят, те са умни, красиви и богати, а аз съм грозна, глупава и бедна.

Анастасия Гешева