19.09.2024

Някакъв пингвин в Австралия бил умрял. Това не е драма, но пингвинът бил хомо. Да не стават грешки нека го наричаме куиър. Объркано пиле. Мислел си, че като има клоака (бих написал дупе, ама нали съм учил биология) може да бъде каквото си иска. Имал си дори и приятел и мътели заедно яйца. Историята мълчи кой е снесъл яйцата, но какво е баналната истината пред хомосексуалната мечта?

Цялата зоологическа градина ревали и пели песни на Елтън Джон на погребението на хомопингвинчето. Аз, защото съм лош човек, имам и един страничен сценарий, че клетия пингвин са го набарали хомосексуалните павиани и нали се сещате, ама да не сипвам сол в раната. То, това хубаво ама някак не ми е мъчно за куиър пилето. Сигурно е бил добро хайванче. Добро но тъпо. Тъпо пиле родено в тъпо време.

Да оставим времето и да се върнем на драмата. Нямаше да чуете за това пиле, ако завалията пингвин не е бил символ на равенството. Точно така – обратен пингвин символизиращ равенството на този свят. Пингвинче педерастче олицетворяващо моментът на равенство в цялата ни цивилизация. Няма Платон, Аристотел, Конфуций, Гилгамеш ако щете. Еманацията е пингвин педал. Ако беше изкарала обратната му душица още година-две можеше и Нобелова награда за мир да получи, Оскар за цялостно творчество, мис Австралия можеше да бъде. Можеше да открие следващата Олимпиада, бе мамка му и пингвин! Ама не – споминал се. И ние скърбим.

Също така в същия този ден някакви деца на другия край на земята били убити. И дотам. Няма песни, няма Елтън Джон, няма световни символи. Може да се каже, че все едно нищо. За тях не скърбим. Та си мисля, че живеем в хомосексуален пингвински свят, уважаеми. Или поне искат да живеем в такъв.

Браво на медиите за самоотвержените репортажи.

Не ме карайте да приемам всичко това все едно е нормално.

Емил Йотовски