18.05.2024

Степента на изтрещяване на либералния порядък и на хората му е невиждана, нечувана. Едвам се търпи, всъщност истината е, че не се търпи, поради което се живее на ръба на извънредното духовно и физическо положение, за да може да се върши работата и да върви живота.

Не се търпи малоумието на помислилите се избрани и безсмъртни глобалисти и почитателите им. Злобата и омраза към Русия и към Путин отдавна преминаха границата на нормалното здравословно състояние и вече рисува грозни лица и разкрива зловещи тъмни съдържания вътре в хората. Онзи ден видях жената на Калин Янакиев, прочутата Слава (на Украина), която напълно е изгубила красотата вън и вътре и прилича на злокобно горско създание с дълга коса и криви нокти. Даже професорът, мъжът и, който е черен дори на физическо ниво, изглежда по-нормално от нея. Не се издържат хора, които си измислят науки – измислят си тяхна история, география, физика, химия, биология!

Измислят си правила и модели, които нямат абсолютно нищо общо с Истинския Живот и истинската причина за живота и защо сме тук на тая Земя. Някакъв бастун от армията на Украйна казал, че УКРАЙНА НЯМА ДА ЗАГУБИ ВОЙНАТА, АКО МОБИЛИЗИРА ЦЯЛОТО СИ МЪЖКО И ЖЕНСКО НАСЕЛЕНИЕ НАД 18 ГОДИНИ!?!? Онемявам, бездънно онемявам! Абсолютно същите бръмбари бръмчат в главите на Байдън, английските генерали, на Тагарев и Атанас Атанасов и подобните тям по цялото земно кълбо. Ама моля ви се, защо да не загине цялата Земя, за да спрем Путин? Видиотени, вдемонени, грозни, глупави, оскотели хора – това виждам аз при глобалистите и не желая да имам нищо общо с никого от тях!

Търпя ги, защото трябва да се живее и да се работи, но свърши ли ми службата, няма да стоя с тях миг! Това им е и новата стратегия – за да не загуби Украйна, ще пращат армии срещу Русия. Нито чели история, нито стратегия, нито Библията, нищо не са чели тези хора, и да са чели, нищо не са разбрали. И тези, които ги харесват в моето обкръжение, са генерално нечели, неразбрали, невежи. Питам само едно. Да се мобилизира цялото население на Украйна, за да не спечели Путин, нормално човешко поведение ли е, нормално предложение ли е? И ще докажа, че нищо не са чели и нищо не знаят тези кретени.

Ако бяха чели, щяха да знаят, че народ, който е претърпял само едно нещо – блокадата на Ленинград, чиято годишнина Русия отбеляза вчера, не може да бъде победен и сломен! И за огромно съжаление на Байдън, Майдън и особено на Пеевски и генерал Наско, родителите на Владимир Путин са ПРЕТЪРПЕЛИ И ПРЕЖИВЕЛИ БЛОКАДАТА НА ЛЕНИНГРАД. Толкоз….. И оправда се Мъдростта от чадата си….Потрес сте!

Анастасия Гешева