16.09.2024

Може да бъде изображение с 6 души, Стената на плача и текстово съобщение

Не, те вече не се крият.

Синът на Халваджиян кани на протест срещу закона, забраняващ ЛГБТ-пропаганда в училищата. И брандира призива си със знамето на дъгата.

Повелителите на телевизионната халтура, кралете на чалгата и кича, разпоредителите на рекламния монопол на бунт за повече джендъриада сред децата!

(Следващия път, като ви пробутат поредното си бездарно и втръснало на всички шоу, си припомнете с кого си имате работа)

Децата…Нашите деца…Те винаги са били сюблимната мишена на неолибералния заговор срещу нормалността, християнските и семейни ценности.

Халваджияните си вярват, че щом техният син е такъв, сбъркан, че щом така са го възпитали, и нашите трябва да са такива.

И свикват, моля ви се, протест, „откломките нищожни“…Заедно с подобни пеперасти и деберасти от жълтовапетната секта дегенерати…Заедно с намазаните грантояди и отцеругатели от тъй наречения „Български“ хелзинкски комитет.

За какво протестирате, за педерастията ли? За смяната на пола? За погрома над природата и биологията? За масовото обуначване? За АнтиБог?

Българските училища не са студиото на Нова телевизия, натъпкано с трансове, интерсекси и полусъщества с напълно неосъзната сексуална и морална принадлежност.

Българските училища не са София прайд, Евровизия и откриването на розовата Олимпиада.

Българските училища дефинитивно са съставна клетка на консервативното общество, хранители на традицията, просветеността и добрите нрави.

Не пипайте децата, ей, не упражнявайте комплексите си върху потомството, че България ще ви се види тясна…а и всъщност е крайно време да си обирате крушите оттук, защото и без това душите ви са отровени от бездънна омраза към отечеството.

И не намесвайте водевилно Путин, че от такива тъпотии хората насила заобичаха Путин и Русия; толкова невнятно-некадърни в агитацията си сте, че се превърнахте в най-добрите рекламисти на Кремъл…

Що за хора, родители, бащи сте и не сте ли изгубили напълно човешкия си облик, щом денонощно се занимавате с адвокатстване на уродите от боксовия ринг, дето се правят на жени, броите хромозоми, а сега искате цели поколения да повредите, като регламентирате сатанизма в Храма на образованието?!

„Възпитай детето с оглед на предстоящия му път; то няма да се отклони от него, когато остарее.“ (Пр., гл. 22, ст. 6)

„Ето, дар от Господа са децата, награда – плодът на утробата. Синовете от млади години са като стрелите в ръката на силния. Блажен е човекът, напълнил колчана си с тях!“ (Псалм 127)

Недялко Недялков