19.05.2024

ВНИМАВАТЕ ЛИ?

Да видим… веднъж казах, че той ме кара да мисля правилно… Ще ви го демонстрирам.

От няколко дни Марков мълчи… ОК! Обаче от години не спира да говори. ПРАВИЛНО… и словото е живо, ако искаш да разбереш, ще прочетеш.

👇👇👇
21 декември 2015 г. ·

Лицемерци!

По пътя ни към небесния Ерусалим имате два избора. Да живеете на континент в мултикултурен либерален експеримент, абсолютно провален като такъв в САЩ и ЕС. Доказателства, че това е положително и преодолява конфликтите на националните държави категорично не съществуват, а внушенията са чиста химера.

Това, че някой си така мисли, за мен си остава личен негов проблем, а усърдието да експериментираш с човешки същества без преценка за разумен риск говори за ирационалност, която на практика заплашва мира.

Фактът, че целия свят гори от войни, обезглавяват се милиони мирни хора и се извършват масови екзекуции, мисля не подлежи на коментар.

Нали не трябва да мислим, че виновни отново няма!?

Аз мисля, че всеки има право да прави опити, но върху себе си.

Другият избор! Съществуването на националните държави в съюзи е доказан положителен модел за мир и аз приемам, че всяко друго, което се налага чрез скрита сила е агресия срещу човешките ми права.

Това, че цяла Африка и арабските държави бяха ограбени откъм ресурси и суровини, а държавите им опожарени от „цивилизования свят“ не означава, че следва разговор за толерантност и безапелативното им приемане в моето легло.

Става дума за много милиони съдби! Нека сега тези които грабеха и убиваха десетки години и си произвеждаха изкуствен стандарт на живот, да отворят собствените си граници и да приемат с разбиране тези които ограбиха.

Защото преядоха с тяхната плът, докато ние заедно гладувахме и умирахме в бедност…

👇👇👇
7 януари 2017 г. ·

Голямата истина, скрита от очите на обикновения човек е, че всички искат Европа. Да, това е континент, който не може да бъде взет с ръка и отнесен някъде, но силата на влияние върху държавите, които го представляват е достатъчно за всеки световен играч.

Старата Европа я желаят САЩ, Русия, Англия, целият арабски свят, целият африкански континент и не на последно място Китай.

Как ви се струва?!

Сърцето на човешката цивилизация е Европа и така ще си остане. Всички останали са фабриките, мините и работната сила на европейската културно-икономическа общност!

Ако не вярвате и искате да проверите думите ми, само трябва да се преместите извън Стария континент и да се огледате какво ви заобикаля.

Единственото условие е да гледате с отворени очи. В САЩ и Китай ще бъдете превърнат за часове в машини за денонощен труд. В Африка и арабския свят ще бъдете изяден. В Русия ще се кръстите и изповядвате по три пъти на ден пред военизирано свещенство, докато ви убедят, че единствения начин да сте достоен човек е да воювате срещу врагове на отечеството някъде по света, а в Англия ще бъдете изглупял благоговеещ поданик до края на живота си.

И ако сте роден в европейска държава и Бог се е смилил над вас, независимо дали го разбирате или не, пазете Европа!

Тя е стара, опитна и мощна сила, способна на неща, които не сте и сънували.

България е европейска държава и няма нужда да се бори за това.

Имаме наш проблем и лицата, които го създават са българи. Длъжни сме да се справим с тях, независимо от цената, която ще платим…

👇👇👇
1 юли 2017 г. ·

Политиката на големите европейски държави буквално помете Африка и целия арабски свят. Превърнаха милиони хора в тор и направиха от държавите им пустини.

Това е крайния резултат от сложно политическо бръщолевене за ценности и толерантност.

Същинският проблем е, че разрушителите и грабителите правят отказ да си признаят делата.

Знаете ли какво е фашизъм върху мисълта?

Това са формални и неформални методи за типизиране на обществената мисъл, до формата на пълен контрол върху внушени твърдения за процеси и явления. С други думи казано, говориш за свобода, но правиш дълбоко порочни действия в точно обратната посока.

Жертвата никога не разбира, защото тя се влияе от думите, а не от факти и конкретни обстоятелства. Медийното влияние е принципно, но никога конкретно, точно и ясно. Това е моделът!

Нима точно Меркел не преигра със „защита“ правата на педерастите в Чечня?

Вчера каза, че е гласувала против решението да се сключва хомосексуален брак и правото на двойките да осиновяват деца.

Деца!? Кое е истинското лице на Меркел? Няма такова. Манипулации, лъжи и подмолна деструктивна политика на целия разпадащ се ЕС.

Християн-демократически съюз!? Християнски ценности!? Партии върху името и делото на Христос.

Къде точно в тези ценности, проповядвани от Господ е записано поне едно нещо, което днес се подпечатва като християнска ценност?

Подлеци и богоборци – това е тяхната същност.

И когато достатъчно разгневят Бог, ще получат Неговия Съд, както винаги е било – човек или вярва в Него и изпълнява заповедите Му или ги отхвърля…

👇👇👇
19 септември 2018 г. ·

Европейският съюз е чисто икономическа империя. САЩ и Русия – военни империи. Азия – индустриална империя. Близкият изток – петролна и газова империя. Африка – ограбената империя. Това е накратко светът днес!

Военните империи работят по подразбиране на загуба – имат специално предназначение. Индустриалните са съвремените форми на робски труд – срещу храна.

Петролно-газовите са на доизживяване.

Ограбената Африка и потъващата Индия са за преселване – над 2 милиарда човека. Към тях прибавете и половината арабски държави – още 1.5 милиарда.

…………………….

Нормалността на планета Земя се концентрира само на Европейския континент. Останалите 2/3 от планетата са лудници, болници, гробища и пустини под формата на държави.

Не се забелязва лесно, но е така.

…………………..

Сега остава да направим едно уравнение, в което да заложим цялата политическа глупост на световния елит, сътворена след края на Втората световна война!

И да видим в отговора, дали в политическото бръщолевене за светло бъдеще на икономическата империя „Европейски съюз“, има капка здрава логика…

👇👇👇
21 ноември 2022 г. ·

Решението на конфликта в Украйна е заровено в Африка.

Няма да влизам в подробности, за да не просвещаваме безплатно нашите умни и красиви еничари.

Другото важно, което трябва да се уреди тая зима и се отнася за трайния мир в Европа се намира в Близкия изток.

Работим по въпросите, но трябва време.

Все пак си имаме работа с изключително коварен враг, който се побеждава с уникални по вида си средства, способи и оръжия.

Ако слушате внимателно Вагнер, ще разберете останалото.

Та това от Николай Марков.

Това, което АЗ знам е, че той Е философ. Имам основания да го твърдя. И до голяма степен прогнозите, които често с такава точност прави се дължат на огромните му познания в тази сфера.

Сега мълчи… вероятно няма какво да каже…

Но аз ще сложа тука нещо, което съм сигурна, че ще му хареса.
Авторът е РУСТАМ МИРЗАЕВ – Ташкент, Узбекистан, автор на няколко книги по геополитика, годината 2006 г.
„И така, влиянието на географията върху политиката е несъмнено, дали обаче то е приоритетно в икономическото и социално развитие? Отговорът е по-скоро отрицателен. Защото основната роля тук принадлежи на съзидателната енергия на нацията и нейната способност за ръст. Там, където тази способност е слаба, слаб е и напредъкът (ако въобще го има). Това, разбира се, не остава незабелязано от учените. При съвместния анализ на външните (географски) и вътрешните (исторически и социални) фактори се получават резултати, способни да издържат и най-строгата научна критика. Защото държавата, както подчертава и немският географ Фридрих Ратцел (автор на появилата се през 1897 „Политическа география”), е жив организъм, обединяващ особеностите на народа и земята, на която този народ живее“

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ЖИВ ОРГАНИЗЪМ ЛИ СМЕ? МЪРДАМЕ ЛИ?

Екатерина Димитрова