17.05.2024

Анастасия Гешева

За пореден път ще пиша за основната хипноза, в която живеем. Понеже си давам сметка, че за толкова много години ежедневно облъчване колко е лош комунизмът и колко е добър Западът, нашият народ, нашето общество е сред особено силно зомбираните по тази тема, пак я повдигам.

По отношение на комунизма едни хора си прекараха живота в благуване и материален комфорт, само за да го плюят и хулят. По отношение на Запада е същото. У нас все още живее фрапиращата хипноза, че на Запад е процъфтяване и демокрация, а на изток, юг и навсякъде другаде е мрак, бедност и трети свят. Между другото цяла Европа живее в тази хипноза. Истината е, че Европа вече е трети свят, а България под вещото ръководство на всички за 35 години е третият свят на третия свят. И ще приложа доказателство за думите си.

Ако Западът, в който живеем, беше това, което казват, че е, то тогава и България щеше да процъфтява и да е забогатяла и преуспяваща. Обаче за съжаление реалността показва точно обратната картинка. Е как тогава е възможно да живееш в процъфтяващ свят и да гниеш и да едвам да оцеляваш? Ми не е възможно. Значи централно нещата не са наред с този Запад!

Ние живеем в измислен несъществуващ свят. В който си фантазираме успехи и прогрес. Огледайте се и си анализирайте около вас кои и какви хора имат благоденствие и по какъв начин се постига то и ще разберете какво ви казвам. Истината е, че Западът запада, а Изтокът се въздига. И благоденствието просто е на друго място. И ако не си променим мисленето и не се отворим за Изтока, ние ще си останем и гладни и жадни и ще се мислим, че живеем като крале и кралици. Което си е основен симптом на хипнотизиран човек.

Анастасия Гешева