19.05.2024

И какво като сезираха ДАНС БСП? Въпросът с Миротворец не е на ниво служби, а на ниво политика. И то изпълнителна власт. Ние имаме министър, който работи за Украйна и министър председател, който работи за Сорос! Какъв ДАНС, какъв МАНС?

Не знам какво ще правят проамериканските ни политици като само след 2, 3 месеца ще лъсне обратът за Украйна и то с участието на САЩ. Щото то рано или късно ще излезе наяве това, което сега Западът крие, а нашите български врагове, като им се каже истината, ни наричат кремълски тролове.

Че Украйна е в кома, нищо не постигна, НАТО нищо не постигна и въобще цялата операция по спасяване на „жертвата“ е освен неуспешна и пълна зомбарщина. Още много малко време им остава да крият истината. Самият Запад ще я признае и тогава какво ще правите?

Знаем, че точно това правителство е поставено с конкретни задачи, които са преди всичко българофобски. Знаем, че имат задача да доунищожат и последните остатъци национално достойнство и интерес. Колкото и да е странно, България все още има наличен ресурс на национален интерес и практикува национално достойнство всеки ден, все по-често и не говоря за правителството или за онази шайка превзела горния слой във всички власти, която е подчинена на глобалистите.

Говоря за народа, който е държавата! Вижда се, че единственият начин да се повлияе на процесите по убийствена българофобия и приемане и прилагане на решения, които са възможно най-вредни за България, си остава реакцията. Реакция по какъвто и да било начин им създава много тежък дискомфорт и не им дава да дишат. Затова и повечето супер гадни неща ги решават тайно и се крият. Между другото, сякаш има таблица с гадории и нашите хубавци избират възможно най-гадните.

Анастасия Гешева