20.09.2024

Анастасия Гешева

Понеже влизаме в период от време, в който ще се реши съдбата на целия свят, има нужда от още пояснения. Изобщо не се съмнявам, че глобалистите ще загубят сила и власт, но докато това става, ще повлекат мнозина със себе си в падението, а и цената, която светът ще плати, за да слязат от сцената, ще е много сериозна. Което също е добре, защото фактически ще се разбият, ще се разрушат модели в икономиката, в политиката, които държаха здраво света за гушата повече от 600 години.

Все още не съм сигурна, че изборите в САЩ ще се проведат, това никой не може да каже. Има не една и две приготвени кризи по изкуствен начин за събитията в САЩ и Украйна. Знае се, от нови вируси и опит за световен локдаун, до вкарване на държави във война. Терор с информацията със сигурност ще видим още. По всичко изглежда, че вицът, САЩ ще се бият с Русия до последния украинец, ще се състои буквално.

Западът е в плен на тази видима вече, векове беше невидима, групировка алчни и безжалостни хора и нехора, които наричам глобалисти, Дълбока Държава. Страните от Запада са превзети от тях и се направляват от тях. За съжаление България попадна здраво в техните клещи, като държа да подчертая, че това стана с радостната мисъл на българите, че отиват към свободата и светлината. Тоест, онези използват всички настроения в едно общество, за да го подчинят чрез тях.

Ние искахме хубав живот на Запад, получихме безмилостен концлагер на шепа супер груби алчни хора. Това ще ни е голям урок! Предстои срещата на върха в БРИКС, тя също ще бъде с исторически характер, защото там се вземат исторически кардинални посоки и защото не знаем какво може да се случи в страните членки или с ръководители на страни членки. ДД загива и е в може би най-опасната си фаза! Тази есен ще бъде много решаваща.

Анастасия Гешева