24.04.2024

С голям интерес прочетох публикация, в която се обясняваше колко е важно да не си слагаме балсам на косата, ако има ядрена война и повишена радиация. Без съмнение първата ми грижа при падане на атомна бомба до мен е да се погрижа за косата си и да й сложа балсамче и маска. Че иначе – резил, ще посрещна Съдния ден с мръсна коса като някой клет евроатлантик. Срамота!

Дрънкането на празни глави и на оръжия става все по-отчетливо. Въпреки съпротивата ни, политиците много настояват да ни забъркат в някой военен конфликт. То, не че имаме армия, която да пратим на фронта, дори с все запасняци, ама защо трябва? Нас не са ни нападнали, а войната на САЩ и Русия не трябва да ни интересува. Активен неутралитет. То Хитлер не успя да ни накара да се бием срещу Русия, а джиндърите от НАТО ще ни накарат. Е, как ще стане тая работа?!?

Сега чета злорадство, че руснаци бягали от мобилизацията в Русия. Е, човещинка, никой не иска да се бие. Интересно защо никой така не злорадстваше, когато здрави и прави украински мъже избягаха от дълга си и протестираха срещу Путин, излегнали татуирани телца по българското Черноморие.

Интересно е, че всички евроатлантици не осъзнават една елементарна истина – една от основните причини да са на власт 33 години е, че българите нямат оръжие. А сега си представете, че на население, което е около 80 % русофилско, му се раздаде оръжие. Представихте ли си?!? А, сега по-кротко.

Последвайте ме за още здравословни и козметични съвети!

Елена Гунчева