20.04.2024

Вече в няколко сайта, които претендират да са добре осведомени, чета, че Румен Радев се готви да хързулне на българския народ нов партиен „проект“, наложен от Козяк, който – с подходяща пропаганда, сръчни фалшификати и щедро финансиране ( познайте от кого! ) – ще спечели предстоящите избори. Разбира се, най-добрият изход от сегашния тупик са нови избори, но от това не бива да се възползват нови „шарлатани“. Все по-настойчиво се говори, че априлските избори ще бъдат спечелени от някаква набързо скалъпена партия начело с Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление на „европейските средства“ .

Нито произходът, нито личността на Пеканов, внушават доверие. Това е един нов Кирил Петков – също толкова продажен, лъжлив, антинароден, некомпетентен и ухилен. Просто новият американски балон, който ще се пукне веднага след инсталирането му на власт.

На българския народ-мъченик препоръчвам да не се хвърля надолу с главата, гласувайки за нови шарлатани, „легитимирани“ от натовския генерал Радев, които окончателно ще закопаят нашата държава.

А към самия Румен Радев се обръщам с думите: „Стой мирен! Ти достатъчно навреди на България! Видя се, че в твоя полог не се пръква нищо читаво! Не ни пробутвай поредния крадлив предателски лумпенаж! Остави най-сетне националната интелигенция, с която никога не си имал нищо общо, да се опита да спаси Отечеството!“

Призовавам „Справедлива България“ да обедини националните сили и да се яви на бъдещите избори в коалиция, за да влязат най-сетне достойни българи в 49-то Народно Събрание!

Бог да пази България!

Милена Върбанова