02.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

Относно изявлението на агент „Сергей“ – баща и майка на тергруп ДПС.

Агент „Сава“, Сокола или просто някой си Ахмед от село Пчеларово, вижда стабилния полет на грабливата си провинциална същност с две крила – американско и руско.

Казано на български език: Доброто агне суче от две майки!

Руското крило на сокол-пиле ще загребва въздушни маси в посока Анкара, а американското корумпирано крило ще загребва въздушни маси над Атлантика в посока Вашингтон.

Тъпо и смешно, но за сметка на това – жалко решение. Последният да загаси лампата.

От пословичната, но все по-евтина премъдрост на агент „Ангелов“ (друго истинско име на махараджата) не става ясно накъде ще лети сокола-пиле ако едното крило дърпа на Изток, а другото на Запад!

Оставам с впечатление, че командите, които се подават от дресьорите на грабливи кокошки са толкова противоположни, че и пилето се обърка. Някой вече е сложил тенджерата за кокоша чорба.

А аз вече нямам нищо против! Защото ми омръзна от зависими боклуци и техните недъгави апологети.

Според философа-хидроинженер, другарят Пеевски бил „технократ“, моля ви се!

О, свещена простота!

А според мен е необикновен и гнусен крадец – с протекциите на ДПС, първосигнална гниеща биомаса и съвършен нагъл лумпен, в едно завършено цяло. Политически негодник. И бъдещ затворник или труп.

Сенилен старец си вече, бай Ахмед! Уволнен си.

Да вкусим от Промяната!

8 милиарда на година от нашите данъци за здравеопазване, а налице само един кабинет „уши-нос-гърло“ за цяла София и Западна България. Масова смъртност в българските болници.

След девет месеца Промяна, детска болница продължава да няма. За сметка на това се откраднаха пари за 100 такива болници. 1.5 миилиарда за българската армия, а офицери и войници нямат кубинки и ходят със скъсани обувки и униформи.

За военно оборудване, екипировка и оръжие няма да говорим – пълна трагедия. За сметка на това от парите на МНО бяха усвоени към частни сметки в офшорни зони повече от 370 милиона.

Фалшивите инвалиди, които представляват половината население на страната, особено малцинствата продължават да бъдат тъпкани с пари, за сметка на истинските инвалиди, които методично се унищожават.

Образованието, което получи огромен бюджет се хвали с пълен провал и неграмотни ученици, за сметка на няколко престъпни структури, които ограбват парите. И пак към офшорки.

Във всички министерства се краде повече от 50% от предоставените пари под ръководството и указанията на министър Василев.

Сладка ли е Промяната?

Тя стана възможна заради феномените Доган и Борисов. Другите имена нямат значение, никакво. Те са никои, никави и нищо! Пълна илюзия.

Николай Марков