07.05.2024

полковник Николай Марков

До кога ние ще бъдем една разединена нация?

Докато има политици, които да ни лъжат откровено в очите и ние да им вярваме, така ще бъде. Както виждате, появяват се някакви субекти от някъде, непознати за българското общество. Изведнъж се оказва, че българското общество, което не ги познава, гласувало цялото за тях.

След това се оказва че всъщност, чрез машините са се фалшифицирали изборите и няма значение как е гласувало българското общество. Изведнъж, някакви субекти, които нямат политическо представителство, тоест ако се явят самостоятелно по някаква, да речем мажоритарна система, не биха получили и един глас…

Те не само са политически представени а и те са лидери обществени… Тоест върши се някаква политическа манипулация в горните равнища на държавното управление, да попадат абсолютни случайници, хора абсолютни некадърници, абсолютно невежи по темата държавно управление.

Неподготвени за това кадри и те разбира се, се изживяват, че могат самостоятелно да взимат решения касаещи цялата държава. При положение, че повечето от тях дори не цъфтят с решения, които касаят техните семейства. Тоест те имат разбити семейства, разбит живот в общи линии, ако се загледате, така зуума го вдигнете малко по-високо…

Но как един човек, който не може да оправи собствения си живот, ще оправи държава, за мен е истинско чудо.

Демократична България и ПП – тата представляват една секта. Това е истинска секта в която БОГ е долара, парата. Нищо друго!

полковник Николай Марков