29.03.2024

Когато си просто излишен. И никому ненужен.

Ох, бях се притеснил, че във вчерашния ден по нито една телевизия не дадоха половин час на геерал наско – демократичния комунист. И ето тази сутрин отварям очи и гледам, че атанас кашпировски е отново на екрана по кошлуков тв. И пак старите глупости – никакви компромиси, руски шпиони, реформата и силния парламентаризъм.

Геерал кашпировси никога не бил правил политически компромиси. Никогиш! И докато облизваше самия Борисов, за да му даде някакъв пост също не правеше компромиси, а когато се гушна с БСП в едно легло и ги обяви за борци срещу Русия и мафията пак нямаше компромиси. Абе истината е, че наско /разбирайте костов/ е готов на всичко и с всеки, само да е във властта и да лапа кинти. Вечно на държавната и бандитска хранилка едновременно. Доброто агне суче от две майки! Но нали е демократ-комунист, такива куршум ги не стига.

Сега вече искат цялата власт с мижавите си проценти подкрепа на изборите. Представяте ли си какви нахалници са тия? Малки сме, рахитични, но искаме да управляваме както сами решим – това ни казват открито!!! И ако досега им се случва, въпреки, че контролираме някои процеси в наша полза, утре тези трябва да ги няма в парламента. И няма да ги има, ако не се закачат за някой друг, като направиха и с ГЕРБ през миналите години. Да припомням ли „Реформаторския блок“ и прочее десни аватари!

И за капак на всичко това наско щял да „изчегърта“ служителите на полицията, които имали контакти с наркотрафиканти, щото виждате ли, наско кашпировски бил шеф на вътрешната комисия у парламенто. Това добре като поредна димка, но как ще чегърта някого наско, като не смее да погледне от страх в очите другарят Рашков? Нааква се пред него и лази като червей в краката му, както впрочем лазеше и в краката на Борисов. Да припомням ли случаите, които десните сектанти мислят, че вече сме забравили? „Да, господин Борисов. Разбира се, господин Борисов.“ Сега е абсолютно същото.

Нищо не става от всички тия отрепки, господа! И никога не е ставало.

Николай Марков