20.04.2024

Новият премиер на Великобритания е точно какъвто трябва – зависим, глупав, послушен и с много власт. Комбинацията е от възможно най-висока степен на опасност. От всички видове глобалистки извращения все още надделява изкривеният нездрав феминизъм, явно предпочетен пред колониалното разнообразие и евентуалната историческа възможност индиец да оглави Англия.

Напомням обаче, че инсталирането на още по-подходяща за целите на ДД политическа играчка от Борис Джонсън, е извън стандартната изборна процедура, новата „красавица“ не е печелила избори като председател на торите, а само спечели вече уредения в мандат пост на премиер през партийната смяна. Ще видим след две години, ако изкара дотогава, на избори какво ще спечели, защото силата на торите катастрофално пропада във Великобритания, а не се очаква подобрение на положението.

Така че към момента това е просто инсталиране на човек, който не е минал процеса на изборна победа за поста министър председател.
Вяла биография, никакви компетентности, доказана калинка, втрещила вече със знания и умения.
Единственият въпрос, който наистина има значение, е ще успеят ли ДД чрез това същество, чието име не ми се споменава, да вкарат Европа и света в голяма война с Русия и дали ще натисне ядреното копче тази пекарка на кроасани, както обеща.

Всичко останало е предрешено.
Великобритания е е рецесия и икономическа криза, не отсега, която ще се задълбочи.
С високо ниво на социална криза.
Вътрешната дезинтеграция ще продължи, съществото е недолюбвано в цяла Великобритания. Въпрос е колко време ще изтраят британците глобалисткия натиск.
Само външната политика е наистина в някаква интрига.

Социологическите проучвания, с които можем да се запознаем в момента, показват типичния за глобалистки пудел процент одобрение – под 20%, 17-19%.
Това е същото като в САЩ, Франция, Германия и разбира се България.

Анастасия Гешева