18.10.2024
virus

Нови ваксини срещу COVID продължават да се одобряват въпреки изобличаващите доказателства

Според доклад на SOMO, производители на ваксини като Pfizer, BioNTech, Moderna и Sinovac реализират комбинирана печалба от колосалните 90 милиарда долара само между 2021 г. и 2022 г. Колко повече ще направят, когато се появят повече варианти на COVID-19? Отговорът е ясно „никога достатъчно“, защото бизнесът е твърде печеливш.

Основните медии сега съобщават, че ваксинациите са допринесли за прекомерната смъртност

Тревожното нарастване на свръхсмъртността вече не може да бъде пренебрегвано. Достигна повратна точка, до такава степен, че дори основните медии съобщават за проблема. На 5 юни 2024 г. The Telegraph публикува заглавие на първа страница, което не предизвиква удари: „Ваксините срещу COVID са помогнали за увеличаване на броя на смъртните случаи“.

Защо Big Pharma все още настоява да произвежда тези ваксини, когато има ясни доказателства, че те са вредни? Единственият разумен отговор е стремежът към печалби – дори с цената на човешки животи. Според изследователя на рака д-р Уилям Макис науката вече не е на фокус:

„За съжаление, цялата област на LNP/mRNA ваксините е измама. Това е неуспешна технология с неприемливо ужасяващ профил на странични ефекти. Цялото поле сега зависи от потискането на нараняванията и смъртните случаи от mRNA ваксина срещу COVID-19, които сега наброяват милиони (5,3 милиона само във VigiAccess на СЗО), така че вече нямаме работа с учени, а с измамници…

Bgmillitary