11.05.2024

Така наречените “протести” във Франция са все още в големите градове. Най-вече в Париж и Марсилия. Когато излязат от тях, а това ще стане, (ако не сега то в много близко бъдеще) французите сами ще протегнат ръце, за да ги оковат.

Ще го направят, защото вече са не просто по-малко, а с далеч по-ниско ниво на съпротива. В името на сигурността си – те ще изберат несвободата.

Някога от Франция започна всичко. И, както изглежда – отново там ще се сложи край на цялата демагогия наречена “демокрация”

Разбира се, французите няма да са единствените, които сами ще поискат “ярем”. Те просто са първи. В качеството си на първи в Европа – в началото нещата там ще започнат да изглеждат “добре”

Ще се установи ред, чистота, благоденствие. Новият начин, по който ще се управляват хората, е нужно да се “продаде” и да бъде пожелан от всички страни на този вече обречен континент.

Що се отнася до клетите “протестиращи”… След като им се даде възможност да извършат невъобразими безчинства (а това задължително ще стане) ще бъдат изтребени. В кратък срок и без никакви скрупули. Европейските народи ще са във възторг от тази вече съвсем различна Франция.
А нататък е ясно.

Това мисля за “протестите” там, това предвиждам, че ще се случи. Ако не на тия “протести” сега, то на други. И ще е скоро.

Започнат ли да излизат извън градовете, да знаете – времето е настъпило.

Христо Христов