05.05.2024

Може да бъде изображение с текст, който гласи '0:06 Публикации Квартал Княжево официалната група) Lubomir Bojilov 5ч 8 Пътеките използвани от поколения софиянци бяха преградени днес !!! Ето какво се случи C подходите към Витоша от Бар Шишарка към Белята вода. Безобразията в държавата продължават. Видно e, че трябва задълбочена проверка как са придобити тези имоти! Моля споделяйте, за да се даде повече гласност на случая !!! ЧАСТ УПИ 1264- 1265 d Напишете Напишетекоментар.. коментар...'

Наглостта на Витоша в района на Княжевската гора мина всякакви граници ! Преградената е за строителство пътеката по която Алеко Константинов и милиони туристи са се качвали към м. Бялата вода, Златните мостове и Черни връх.

Молим да се сезират всички институции и на цената на всичко да се прекрати това безумие, ако ще парцела да е собственост на най-богатият или най-влиятелният българин или, ако ще статута му да е променен отдавна, обществения интерес е над всичко !

Хижи и заслони

Безобразиета продължават. За промяната не знам.
Някой по някакъв чудодействен способ си приватизирал туристическата пътека от Бар Шишарка към Тихия кът и си я оградил.
Тази пътека я има и хората я ползват от поне 150 години. Доскоро.

Daniel Bojilov

Опс, „частен имот“ прегради пътеката на Алеко Константинов в Парк Витоша. Постъпите към Черни връх и Златните мостове са заградени.

Иначе Витоша се води защитена територия, там не можеше и не биваше нищо да се строи, но аха си мръднал към Бистрица, Железница, Симеоново, Драгалевци и Бояна, и изпадаш в ступор от все по-изкачващото се към върха строителство. При това строят прогимназии, човек да рече, че Черни връх скоро ще стане квартал на София.

Безсрамия!

Ало, еколозите, тука ли сте, или нещо сте разсеяни в момента?

Гергана Пирозова