29.03.2024

Някой ще обясни ли защо продължават жалните репортажи на тема бежанци без права?

Те нарушават националната граница, правят си забавни видеоклипове как го правят, като орда атакуват с камъни и сопи нашите гранични полицаи, разбиват вили и грабят, а вече и убиват, но е страшна трагедия, че не са получили хотелско настаняване преди да ги върнат обратно в Турция? Някои били нахапани от кучета, по думите на услужлив граничен полицай с качулка. А ние откъде знаем, че под качулката е полицай? Те, бежанците, не са ли предполагали, че като минават незаконно границата може да попаднат и на кучета? И на вълци може да попаднат!

 

Защо ни занимават с напудрени интервюта на уж потърпевши за непристоен обиск на жени, макар ни една жена да не сме видели сред младите, прави, здрави мъже? И като разказват бежанците как някой от тях е прострелян от наши граничари, наясно ли са какви поражения нанася откос от калашник?

Бежанците от война са с права и те пристигат на границата и казват: „Помощ!“ Ние ги видяхме с хиляди и сред тях – ни един млад, здрав, прав, силен мъж с камъни в ръцете.

 

Ордите нямат за цел да се предават на границата. Те нарочно пътуват без документи, те са агресивни и готови да убиват.

Чудно, как на хърватите им се получава да изтикват със сила бежанци от територията си, че и в Шенген да влязат?

Жалко е че няма как до браздата да бъдат разположени водни оръдия и само с по един маркуч да ги посрещаме.

Докато нашият приоритет не стане националната граница и всички действия на нашите граничари да са защитими от държавата, все ще се намира по някой слагач да обяснява колко недоволни са от нас агресорите, които извършват престъпления на наша земя.