19.09.2024

Елена Гунчева - Гривова

1. Децата се учат не от рекламата, а от примера. Ако растат в здраво и нормално семейство, ще се научат как се прави семейство и какви са семейните ценности. Ако живеят с родители във фактическо съжителство, разведени и т.н., те ще са по-податливи на ЛГБТ пропагандата.

2. Децата трябва да имат вяра. Едно от основните задължения на родителя – православен християнин, е да кръсти детето си и да го заведе в Църквата, да го научи на основните християнски ценности. Дете, което вярва в Господ, моли се и има вяра, трудно ще се подаде на извращенията.

3. Дете, което има уважение и почит към родителите си и учителите си, трудно ще се подаде на ЛГБТ пропагандата. Толерантността не трябва да надхвърля границите на нормалното и тук е ролята на родителя и учителя да обяснят къде минава границата.

4. Никакви прайдове и шествия за защита на семейството не могат да променят съзнанието. Изключете телевизора, който гледат децата ви, контролирайте достъпът на съдържание в интернет и ги научете да четат стойностни книги.

БИТКАТА ЗА ДЕЦАТА И НОРМАЛНОСТТА Е В СЕМЕЙСТВОТО И ВЪВ ВЯРАТА!

Елена Гунчева-Гривова