19.05.2024

Нямало никакви нацисти в Украйна. Сериозно?

Кого освобождава Ердоган, вероятно заради скрита договорка с руския президент? Няколко командира от нацбатальоните „Азов“ в Мариупол. И защо се случва, според вас, след като уговорката с руснаците е те да бъдат освободени след края на войната? Има ли логика? Има, разбира се и сега ще я разберете.

Така наречените „командири от Азов“ не са украински офицери, завършили военни училища. Де да бях такива! Това са наемници от паравоенна чисто нацистка формация. Като тайно овластени организатори на наказателните батальони те са с принадлежност към американското, английското, германското, френското, турското или израелското военно разузнаване.

Тяхната задача е да създадат условията и да извършват специални диверсионни операции, които имат политически цели. Когато тези попаднат в плен, започват тайни разговори между видовете разузнавания с големи политичеси и икономически пазарлъци, за да бъдат освободени. Като национални герои!!! Сами видяхте.

Смите „командири“ знаят това и са спокойни, защото никой не убива чужд разузнавач, за да не пострадат техните. Такъв е света на разузнаването. И такива бяха и продължават да бъдат „командирите“ на ИДИЛ. Цивилизования свят прикрива своята варварщина! И страс да избива милиони невинни души, за да завладява нови и нови ресурси чрез които да държи човечеството във вечна тъмнина.

Проблемът е, че има на света една Русия! Нашата.

Николай Марков