18.05.2024

Анастасия Гешева

Той народът гледа, мълчи, но няма да прости. Не го чакайте на изборите, особено за ЕВРОДЕПУТАТИ.

Тази акция с паметника ще разбие още по-дълбоко българите и ще ускори процеса на пропадане за върхушката. Сега са в телевизорите и във властта и само те говорят.

Ние ще говорим на изборите и при други възможности. Идват първите европейски избори на силни конфронтации, недоволство, борба и възможни революции в цяла Европа.

Няма какво, сегашната политическа доктрина си отива. Бавно, полека, ще боли, но си отива. Режете, сваляйте, ваша работа. То всичко има последствия, и те ще си дойдат навреме, ще ги видим.

Интелигенцията била мълчала! Ми тя отдавна премина в другия лагер! Громя нейната безпросветна предателска същност от години.

Захлебена, но и обсебена, тя, с единици изключения, се продаде на глобалистите отдавна. Сега я търсят. Не я търсете, интелигенцията на България върви с уродливото и се чуди защо не и се получават нещата. И парички, парички….

От разследване в САЩ се появи първа информация, която засега не мога да засека за потвърждение, какво ще се случи със Зеленски според администрацията на Байдън.

През пролетта на 2024 година в резултат на план, който вече се разработва, украинският президент трябва да бъде прехвърлен със семейството си, жена и 2 деца, във Флорида, САЩ, със социални гаранции и американско гражданство.

Това обаче при положение, че нещата в света останат каквито са в момента. До пролетта прогнозирам, че изобщо няма да е както е в момента.

Освен това не съм сигурна, че украинското обкръжение на Зе ще го остави да се измъкне, както и че Русия ще се съгласи на този вариант.

За мен Зеленски е ходещ мъртвец и не вярвам във възможността да си доживее старините в имение във Флорида. Но тук има важни подводни неща, които не се виждат на пръв поглед.

Байдън се опитва и ще се опита да го ВЪДВОРИ на сигурно място, докато все още е на власт, за да не може Зеля да говори за престъпленията на настоящия американски президент.

Ако Зеленски го прехвърлят в САЩ и Байдън падне от власт, скоро след това ще чуем, че в нещастен случай украинският клоун се е удавил в басейна или моторницата му се е обърнала при буря.

От друга страна е възможно Зе да се предаде на Тръмп и силите около него, за които той е златна кокошка за разкрития за демократите. Възможността обаче да излезе от Украйна, или да бъде изведен, според мен е нулева. Няма да го пуснат неговите хора. Ще го ликвидират. За руснаците той изобщо не е интересен, те знаят всичките му дела, както и делата на Байдън.

Анастасия Гешева