25.04.2024

Хора, помогнете! Психодиспансерите не си вършат работата и в сайтовете продължава да броди един болен човечец с мания за величие и изгарящи спомени за славната епоха, в която беше съветник по националната сигурност на президента. Как от семпло инженерче в Радомирския завод се е получил експерт по национална сигурност и евроатлантически професор – това само агентът Гоце и Майната му на Православието си знаят. Но откакто го изхвърлиха от всички орбити и го превърнаха в евроатлантик на свободна практика, горкият Слатински съвсем превъртя. Челякът търси внимание на всяка цена! С чене и нокти! И за да го завоюва, неспирно бълва – не жаби и гущери – а цели динозаври срещу Русия. Чул е максимата, че колкото по-голямо е това, срещу което плюеш, толкова по-голям ще пораснеш и ти! Иска му се да порасне поне до размерите на Украйна!

Но маниакалността, болезнената природа на това поведение, отдавна привлече вниманието на специалистите. В „писанията“ на Николайчо, адаш на последния руски император и кадър на Харковския институт – съветски възпитаник, каквито са всички днешни тъмносини психо-атлантици – се забелязват характерните черти на слога и обратите в мисълта на шизофрениците: натрупване на три и повече зловещи епитети, изстъпленост и най-вече – объркване на причините със следствието, еднаквост на увода и заключението, въртене в порочен кръг. Липса на изложение между увода и заключението – тоест липса на основната доказателствена част.

Дори и като пасквил, такова съчинение има стойността само на диагноза за автора си. Още повече, че писачът има явни претенции на пророк и ясновидец. Уверете се сами, като прочетете най-новия „коментар“ на Слатински в личния му сайт, който е препубликуван „още горещ“ от факти.бг. Предлагам го в пълен размер на читателите на „Свободно слово“. Извинявам се за дългия цитат, но насладата от четивото си струва изгубеното време. Самото заглавие „Русия започна да полудява“ на слатинския текст, е свидетелство за характерното „прехвърляне“ на вътрешното състояние на психичноболния върху външен обект“. С тази разлика, че Слатински „не започва да полудява“, а отдавна си е луд за връзване.

И така – на вашето внимание:

„Русия започва да полудява ( от Н.Слатински )

Независимо как работят другите системи и органи на един човек, ако главата му не е в ред и това се отразява зримо и все повече на неговото поведение; ако той поради тази причина има тежки психически отклонения (девиации), то за този човек казват, че той започва да полудява. А при по-напреднала, ставаща необратима фаза на психическите му отклонения, за него казват, че е полудял окончателно.

Пред очите ни се случва нещо твърде опасно – Русия започва да полудява! Поведението ѝ като държава и общество е все повече със зачестяващи симптоми на налудности и със застрашителни прояви на лудост.

Това не означава, че всички хора в Русия са луди – не, в никакъв случай! Опазил ме Бог от такива твърдения.

Това означава, че на Русия главата ѝ не е в ред и това се отразява зримо на нейното поведение, а поради тази причина Русия има тежки психически отклонения (девиации) и именно затова тя започва да полудява. А ако се стигне до по-напреднала, ставаща необратима фаза на тези ѝ психически отклонения, ще се окаже, че Русия е полудяла окончателно.“( край на цитата )

Мм, уверихте ли се в тежкия психически недъг, който нашият скъп евроатлантик влачи от дълги години, без да му бъде признат ТЕЛК? Ако съдим по снимката му, по която също могат да се поставят медицински диагнози, този негъг му е вроден. Ето защо се обръщам към всички отговорни фактори на медицината у нас! Изпратете спешен екип в дома на пенсионирания съветник по национална сигурност! Не губете и секунда ценно време, нещата не търпят отлагане! С военния самолет Спартан или пеша – ваш дълг е да помогнете на болния Слатински!

Иначе всички евроатлантици, които прочетат писанието му, незабавно ще се обърнат в русофили и путинисти!

Впрочем досега така и не разбрах какво са националните интереси на България в района на Атлантика.

Милена Върбанова